Cum sa-i schimbi obiceiurile proaste

Duminica, 02 Ianuarie 2011, ora 08:00
2954 citiri
Cum sa-i schimbi obiceiurile proaste

Daca si tu ai un partener cu care locuiesti, probabil ca deja i-ai descoperit cateva obiceiuri deranjante: de la a lasa capacul de la toaleta ridicat pana la verificarea obsesiva a telefonului.

Pot parea lucruri mici, dar ele se aduna. Si cum nici cicaleala nu functioneaza prea bine, Yahoo Shine iti ofera alte solutii la aceste probleme mici si enervante.

1. Lasa capacul de la toalete ridicat

In primul rand, spune-i ca ti se pare obositor sa stai sa verifici de fiecare data pozitia colacului. In al doilea rand, transforma asta intr-un compromis. Sugereaza-i sa tineti capacul tot timpul lasat intre folosiri. In felul acesta, amandoi va trebui sa depuneti un pic de efort.

2. Te duce la aceleasi intalniri plictisitoare

Daca partenerul tau a ramas fara imaginatie, e cazul sa devii tu creativa. Trimite-i linkuri cu restaurante sau concerte la care vrei sa mergi. Lasa-i un review din ziar al unui nou club pe masuta de langa pat. La barbati nu merge cu subtilitati.

3. Isi verifica obsesiv mailurile de pe telefon

Da-i de inteles ca nu iti face placere sa-i vezi numai varful capului cum se apleaca peste un ecran micut si ca preferi sa ii vezi toata fata. Odata ce stie ca te deranjeaza, schimbati idei despre cum puteti rezolva situatia. Puteti sa stabiliti impreuna reguli de genul: fara mailuri sau telefoane in timp ce stam la masa.

4. Nu strange niciodata dupa el

Si aici cheia este comunicarea. Cateodata barbatii nu isi dau seama ca fac ceva gresit daca nu le spui. Explica-i ca te deranjeaza sa strangi tot timpul dupa el si pune accent pe cat de bine te-ai simti daca situatia s-ar schimba. Nu uita sa ii spui de fiecare data cat de mult apreciezi efortul.

5. Nu te asculta

De cele mai multe ori barbatii par ca nu sunt atenti pentru ca nu stiu cum sa reactioneze la ce le spui. Incearca sa-i spui exact la ce te astepti de la el: o opinie, o incurajare sau pur si simplu sa te asculte pana la capat.

6. Iti ofera cadouri total nepotrivite

Poveste-i despre data cand un fost prieten ti-a facut un cadou cu care nu te-a nimerit deloc si foloseste povestirea ca pretext pentru a-i spune ce iti doresti de fapt.

7. Se uita la prea mult sport la TV

Spune-i, cat de calm poti, ca faptul ca petrece atat de multe ore in fata televizorului te face sa te simti singura. Ofera-i si o solutie: intreaba-l fara care sport sau echipa nu ar putea sa traiasca. Lasa-l sa se uite cat doreste la ele, dar cand vine vorba de alte sporturi, explica-i ca programul lui ar putea sa sufere modificari in functie de situatie.

8. Este delasator cu felul in care arata

Din pacate multi barbati nu isi dau seama sau nu ii intereseaza daca pantalonii nu se potrivesc cu camasa sau ca nu sunt chiar.... curate. Din fericire, sunt deschisi la ajutor, mai ales daca stiu ca asta te va face fericita. In loc sa te incrunti cand il vezi cu ceva ce nu iti place, sugereaza-i o alternativa si apoi spune-i cat de sexy arata asa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#obiceiuri proaste barbati, #schimba obiceiuri proaste , #barbati