De ce barbatii prefera brunetele

Miercuri, 07 Septembrie 2011, ora 12:05
13628 citiri
De ce barbatii prefera brunetele

Blondele sunt preferate de majoritatea barbatilor ca iubite, caci se pot mandri cu acestea cand ies la o terasa ori intr-un club sau la o petrecere simandicoasa. Cand vine vorba de o relatie serioasa, totusi, acestia mai degraba se lasa convinsi de o bruneta.

Un studiu recent arata faptul ca din 1.500 de barbati, 61% vad o bruneta fiind nevasta ideala, caci 60% dintre acestia ii atribuie automat calitati precum loialitate, integritate si maniere alese. Doar 14% dintre ei au atribuit aceleasi calitati blondelor.

Barbatii simt ca au mai mult succes cand la bratul lor se afla o bruneta

Potrivit AskMen.com, dintr-un esantion pe 2.565 de persoane, dintre care 1.005 barbati si 1.560 femei, cercetatorii au descoperit ca cel putin unul din 5 reprezentanti ai sexului tare are un sentiment de succes atunci cand femeia de la bratul sau este o bruneta. Se pare ca este vorba de perceptia asupra acestor femei, cum ca ar fi mai competente si mai profesioniste.

Brunetele par mai inteligente

Multi barbati au tendinta sa creada ca femeile brunete sunt mai inteligente decat blondele, 81 de procente dintre ei fiind de acord cu aceasta afirmatie.

Se crede ca brunetele castiga mai bine

Oamenii cred ca brunetele au mai multe sanse de a avea o slujba bine platita, cu atat mai mult daca nu obisnuiesc sa se machieze, ci sa fie cat mai naturale. Pentru blonde este mai greu sa avanseze la serviciu, caci sefii lor nu le privesc ca pe niste persoane prea interesate de munca, ci mai degraba de estetica.

Brunetele sunt considerate mai capabile

La fel ca in cazul salariului, brunetele sunt considerate mai capabile sa duca la bun sfarsit sarcinile de la job, dar si sa se ocupe de problemele zilnice care apar, asa ca barbatii le apreciaza si din acest punct de vedere.

Sunt percepute ca fiind mai putin temperamentale

Fara sa-si dea seama ca li se pune la cale o mica farsa, barbatilor li s-au aratat poze in care o femeie purta diverse culori ale parului, in fiecare poza fiind, de fapt, aceeasi persoana. Ei au spus, insa, ca cea bruneta pare mai linistita si mai calma decat cea roscata. In fotografii doar culoarea parului era cea care se schimba, expresia fetei ramanand aceeasi.

Sunt mai serioase

63 de procente dintre barbati considera brunetele ca fiind usor de abordat si 59% extrovertite, pe cand cam acelasi procent crede despre blonde ca sunt frivole si iubesc foarte mult distractia.

Sunt mai independente

In jur de 67% dintre cei 1.500 de barbati intervievati in cadrul altui studiu au declarat ca femeile cu parul inchis la culoare sunt independente si se descurca singure in situatii diferite, in timp ce blondele sunt neajutorate, au mereu nevoie de sprijin si nu sunt practice.

Brunetele sunt mai mature

Blondele vor parea la orice varsta mai tinere decat brunetele. Pe cand asta poate fi ceva bun, caci nicio femeie nu vrea sa-si arate anii, s-ar putea sa fie deranjant din cauza ca barbatii le vor crede imature, copilaroase si superficiale. 63% dintre "masculi" ar prefera sa converseze cu o femeie cu parul inchis la culoare.

Brunetelor le sta mai bine cu tatuaje

In general, femeile cu tatuaje si piercing-uri nu sunt foarte bine vazute de barbati atunci cand vine vorba de intemeierea unei familii, caci se crede despre ele ca sunt mai predispuse la fumat, alcool si la o viata lipsita de seriozitate. Totusi, acelasi studiu a aratat ca ei tolereaza mai degraba brunetele tatuate, decat pe blonde, pe cele din urma judecandu-le cu o mai mare asprime.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#brunete preferinte barbati, #brunete calitati, #brunete relatii, #femei brunete barbati, #blonde vs brunete , #barbati