De ce le plac fetelor baietii rai?

Duminica, 26 Februarie 2012, ora 10:13
17274 citiri
De ce le plac fetelor baietii rai?
Foto: Arhiva

S-ar parea ca timpul cand fetele doreau un barbat gentil, tandru, cu un look ingrijit apartine trecutului. Astazi, spiritul "bad boy", foarte indepartat de barbatul perfect, incepe sa placa fetelor. Mai precis, ele sunt atrase de duritate, una dintre multele atribute ale "baietilor rai".

Care sunt motivele pentru care se simt fetele atrase de genul acesta de barbati, putem afla prin intermediul portalulului Masculin.

Un baiat rau se impune, dar ...

El este departe de baiatul amabil, putin timid si neprihanit, degaja siguranta pe care nu se sfiieste sa si-o arate. Carisma este un atu foarte important al seductiei, ce nu le poate lasa indiferente pe fetele din zilele noastre.

... este protector ...

In conceptia lor, un barbat care se impune are capacitatea de a oferi protectie. Puterea de dominare de care da dovada are tendinta de a le face pe fete sa se simta in siguranta si de a le seduce. Ele isi imagineaza ca un bad boy va fi oricand gata sa le apere in cazul unor probleme. De fapt, fetele cauta versiunea moderna a cavalerului de altadata.

sexy si ...

Imprevizibil, un bad boy nu le impune fetelor nicio rutina, este liber, un rebel, ramane el insusi. Face tot ce vrea si oricand doreste. Ii place sa surprinda si astfel sa aduca putin pigment in relatia de cuplu.

.... diferit

Astazi, multe fete cauta o relatie iesita din comun, ceva cu adevarat diferit si un bad boy va sti sa le aduca acest lucru. Nu mai vor acel baiat dragut, complimentandu-le tot timpul. Bad boy stie cand sa le trateze ca pe niste printese si cand sa se poarte cu ele intr-un mod mai dur. Astfel incat, cu "baiatul rau", monotonia pare a fi inlaturata.

Ce mai doresc fetele:

Sa se razvrateasca. Pentru ele, simpla dorinta de a fi cu un bad boy inseamna o modalitate de a se razvrati, de a se arunca din trenul obisnuit pentru o viata mai putin plictisitoare. Asa spera ca vor putea sa traiasca experiente noi, cele pe care nu le vezi decat in filme.

O provocare. Fiindca nu este atat de usor sa cuceresti un bad boy, de aceea considera ca e o adevarata placere de a-l seduce. O modalitate de a demonstra ca sunt capabile sa faca lucruri diferite si sa se lanseze in provocari.

Sa arate ca au un ego puternic. A seduce un bad boy este pentru ele sinonimin cu a-si maguli egoul. Fetele alearga dupa tipul acesta de barbat si tot ele vor putea sa se laude.

In fine, daca fetelor le plac "baietii rai", este si pe motiv ca ei au inteles ca nu trebuie sa-si piarda timpul sa ofere flori, sa se nelinisteasca, sa alerge dupa reprezentantele sexului frumos. Dimpotriva. Fetele se dau in vant dupa un bad boy.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#atractie femei, #atractie barbati, #seductie barbati, #bad boy barbat, #stil barbat , #barbati