De ce se tem barbatii la prima intalnire

Luni, 23 Aprilie 2012, ora 07:37
9854 citiri
De ce se tem barbatii la prima intalnire

Barbatii pot sa para tot timpul siguri pe ei, concentrati si fara niciun stres atunci cand aveti prima intalnire, dar de fapt ei sunt la fel de emotionati ca tine sau poate chiar mai mult.

Iata care sunt temerile lor, conform Cosmopolitan:

Ii este teama ca vei fi altfel decat se asteapta

Toate femeile au trecut probabil prin asta: crezi ca intalnirea a decurs perfect, te-ai simtit foarte bine, dar astepti apoi degeaba un telefon din partea lui, caci acesta nu mai vine. Asta se intampla pentru ca in mintea lui crede ca esti altfel la intalnire fata de seara in care te-a invitat. Chiar daca exagerezi cu bautura poti sa-l sperii, asa ca ai grija.

Incearca sa te gandesti ca intalnirile sunt precum cumparaturile, adica vrei sa gasesti in magazin exact ce ai vazut si in reclama. Cea mai buna solutie este sa fii mereu tu insati, astfel incat sa nu apara discrepante in ceea ce crede el despre tine.

Daca ramai in pana de idei, incearca sa spui o intamplare din viata ta, caci astfel ii vei arata ce fel de om esti mai usor decat printr-o descriere punctuala.

Teama de a nu fi singurul care te curteaza si pe care il placi

Barbatii simt cea mai mare presiune la prima intalnire, caci atunci cred ca este momentul propice de a uimi o fata in sens pozitiv, fiindca in caz contrar alt tip i-ar putea atrage atentia. Nu are de unde sa stie ca iti plac relatiile serioase sau aventurile, asa ca va cauta tot felul de semne.

Incearca sa fii cat mai atenta la el, caci daca vei privi mult timp catre alte persoane, va crede ca incerci sa cauti din priviri alti barbati.

Daca te afli intr-un loc aglomerat si iti este imposibil sa nu iti alunece privirea si catre alti oameni, incearca sa-l asiguri ca persoana lui te intereseaza foarte mult. Arata-te interesata despre subiectul deschis de el si roaga-l chiar sa elaboreze, astfel incat sa simta ca iti pasa de ceea ce vorbeste. Faptul ca iti face o buna impresie il va ajuta sa se simta confortabil cu tine.

Ii este teama ca te va atinge mai repede decat vrei tu

Primul contact fizic de orice fel cu o femeie este extrem de stresant pentru un barbat, caci el nu stie cum va reactiona partenera cu pricina si nici daca a ales momentul potrivit. Nu te gandi nici macar la sarut, ci pur si simplu gestul de a te lua de mana sau de a te mangaia pe umar ii produce multe temeri.

Va suferi o batalie interna cu propria persoana, caci va vrea sa te sarute, dar va incerca sa se abtina, pentru a nu te supara tu, asa ca intelege-l daca uneori se fastaceste.

Daca vezi ca este prea temator, fii tu prima care il atinge pe umar sau isi apropie piciorul de al lui si el va intelege ca nu va primi o palma daca se va apropia de tine.

Teama ca nu ii vei mai acorda a doua intalnire

Inainte de a termina desertul, el deja se va gandi la cazul in care nu ii vei mai acorda o a doua intalnire. Va face tot posibilul sa te impresioneze daca te place cu adevarat, iar daca tu pari distanta, inima lui va sta cat un purice.

Daca nu iti place foarte mult barbatul respectiv, nu este cazul sa te obosesti sa-l faci sa se simta bine. Daca totusi il placi, incearca sa faci aluzii la urmatoarele intalniri pe care le veti avea, in diverse situatii. Si acest lucru il va face sa se relaxeze.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#prima intalnire temeri barbati, #temeri barbati relatii, #temeri barbati femei, #barbati frici prima intalnire , #barbati