Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Dezvata-i pe barbati de obiceiurile proaste!

Duminica, 21 Iunie 2009, ora 19:07
3761 citiri
Dezvata-i pe barbati de obiceiurile proaste!
Foto: All Women Stalk

Fiecare persoana are defecte, dar cand jumatatea ta are cateva obiceiuri proaste care te deranjeaza in mod special ce e de facut?

Exista cateva obiceiuri deranjante pe care le au barbatii in general, dar nu este moarte de om. Exista si o solutie pentru a-i scapa de ele, potrivit All women stalk.

Barbatii au obiceiul sa lase oriunde cutiile goale, numai in cosul de gunoi nu. El se dobandeste in vremea studentiei si este greu de abandonat. Pentru a combate acest obicei fa si tu la fel si intr-un final isi va da seama ca este posibil sa nu mai aveti loc in casa de cutii.

Isi lasa parul in chiuveta cand isi fac toaleta. Ca sa il "ajuti" poti sa il iei de mana de fiecare data si sa il pui sa curete.

Folosesc zece cani in loc de una si nu le spala niciodata. Casa se umple de cani murdare si nu gasesti una curata cand chiar ai nevoie de ea. Si aici poti sa aplici metoda de a face la fel ca el. In scurt timp vei avea cani curate.

Auzul selectiv este un alt obicei prost pe care il au barbatii. Ca sa il faci sa fie mai atent serveste-i niste "bombe" cand crezi ca nu este atent. "Sunt insarcinata!" este replica care functioneaza de fiecare data. Dupa cateva replici de genul asta sa fii sigura ca o sa fie mult mai receptiv.

Parca ti se pare cunoscuta imaginea asta: sosete murdare si boxeri pe sub pat si in alte colturi ale camerei. Daca vrei sa il faci sa renunte la aceasta practica, trebuie sa incetezi sa i le mai strangi tu. In momentul in care nu va mai avea lenjerie curata o sa stie ce are de facut.

Barbatii in general fac orice altceva in afara de treburile casnice. Ca sa obtii ajutorul lui trebuie sa recurgi la negocieri dure si de lunga durata. Promite-i ca ii vei gati ceva bun sau nu il vei deranja cand se va uita la fotbal daca te ajuta.

Un alt obicei pe care il intalnim la reprezentantii sexului masculin este ragaitul. Daca vrei sa il "scapi" de el apuca-te si tu de ragait. Cand o sa iti spuna ca nu este un gest sexy raspunde-i cu aceeasi replica.

Barbatii sunt total neajutorati cand se imbolnavesc, iar pentru ei o mica gripa inseamna o tragedie de proportii. Din pacate nu poti decat sa speri ca o sa ii treaca repede, asa ca trateaza-l pe masura.

Zapeaza televizorul din cinci in cinci minute si nu reusesti sa vezi un film de la un capat la altul. Ca sa ii arati cat de enervant este acest lucru fa si tu la fel in timpul unui meci de fotbal.

Barbatii poarta la nesfarsit un tricou vechi si ponosit si nu renunta la el nici in ruptul capului. Acest atasament straniu pentru unele haine il poti eradica daca negociezi cu el. Poti sa ii promiti o noapte de neuitat in dormitor, sigur va ceda. Daca nu functioneaza nici asta insceneaza un accident. O picatura de clor, sau doua, o sa rezolve si aceasta problema.

Si totusi ar fi bine sa te gandesti si la obiceiurile tale proaste care il deranjeaza si sa incerci sa scapi de ele. Ca stii foarte bine ca "ce tie nu iti place, altuia nu-i face".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#zece obiceiuri, #obiceiuri proaste, #obiceiuri masculine, #eradica obiceiuri proaste , #barbati