Invata cum sa ii cumperi cadou iubitei tale (Galerie Foto)

Miercuri, 18 Noiembrie 2009, ora 19:05
5049 citiri
Invata cum sa ii cumperi cadou iubitei tale (Galerie Foto)
Foto: www.style.com

Este o sarcina dificila pentru un barbat sa cumpere un cadou pentru jumatatea lui, iar in conditiile in care toata lumea este stresata lucrurile devin tot mai complicate.

De aceea barbatii trebuie indrumati atunci cand e vorba de cadouri pentru iubitele lor.

De asemenea ei trebuie sa recunoasca indiciile pe care le dau acestea pentru a reusi sa le faca o surpriza. Cei de la The Times s-au gandit la asta si au venit cu o lista de sfaturi utile si numai bune de pus in practica.

Spre deosebire de bijuterii, genti de mana sau de pantofi, imbracamintea este un cadou reusit daca este bine aleasa si se potriveste cu stilul iubitei, de aceea masculii trebuie sa acorde o atentie speciala acestui lucru.

De preferat este ca sa faci o cercetare prealabila, sa fii atent la hainele cu care se imbraca si ce are in sifonier. Daca iubita ta se imbraca office cred ca ti-ai dat seama deja ca un tricou colorat nu va fi apreciat.

Si daca veti urma aceste sfaturi ar trebui sa obtineti rezultatul dorit.

Nu ii cumpara pijamale largi, de bumbac, asta poate face si singura. Mai bine alegi o pijama de satin si asta o sa ii arate ei cat de sexy o vezi tu. De asemenea o sa ii dau un indiciu clar ca o doresti si ca ai vrea sa o poarte in noptile fierbinti pe care le petreceti impreuna.

Daca iubita ta e mai plinuta nu e cazul sa ii cumperi pantaloni largi cu buzunare, dar nici tricouri scurte care nu o avantajeaza. Daca nu te prea pricepi apeleaza la o amica care sa te ajute. Cumpara-i ceva care i se potriveste, dar care sa o faca sa se simta speciala. Daca reusesti asta iti va arata recunostinta ei cu siguranta.

Nu cumpara lucruri de care stii ca are deja foarte multe. Incearca sa ii cumperi ceva ce nu are si sti ca isi doreste de mult timp. Si daca esti un barbat darnic poate ii vei cumpara o creatie unica de la marii creatori de moda. O sa fie foarte incantata si impresionata ca acorzi atentie acestor detalii.

Printre altele ar fi bine sa stii ce marimi poarta iubita ta ca sa nu faci o eroare si sa ii cumperi ceva mai mic, dar nici ceva mai mare. Daca vei face asta ea nu se va simti bine si va avea senzatia ca ii sugerezi ceva, iar cadoul tau se va transforma intr-un repros tacut.

Daca veti urma acest mic ghid nu veti face erori mari si veti reusi sa va impresionati iubita. Dar de asemenea puteti sa ii faceti un cadou cat de mic, dar care sa insemne ceva si ea va fi multumita cu siguranta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#sfaturi utile barbati, #cumpara cadou iubita , #barbati