Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Lucruri despre barbati pe care femeile trebuie sa le stie

Duminica, 28 Aprilie 2013, ora 17:57
7572 citiri
Lucruri despre barbati pe care femeile trebuie sa le stie
Foto: web.med

Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus si in consecinta comunicarea are nevoie uneori de translator. Iata cateva explicatii si ... traduceri ale comportamentului masculin pe care barbatii vor ca femeile sa-l inteleaga.

Barbatii spun "te iubesc" cu actiuni mai degraba decat prin cuvinte. Partenerul tau iti face declaratii de dragoste cand gateste, cand repara lucruri prin casa, cand face curat sau chiar atunci cand duce gunoiul.

Barbatii iau foarte in serios angajamentele, desi se crede ca le este frica sa faca angajamente serioase, printre care casatoria. Desi este adevarat ca poate dura mai mult pana enunta un angajament, daca il fac sunt daruiti total. Un sondaj printre barbatii casatoriti arata ca 90% dintre ei, daca ar fi sa se casatoreasca din nou ar lua de sotie aceeasi femeie, scrie webmd.com.

Te asculta cu adevarat cand vorbesti. Daca partenerul tau nu comenteaza ceea ce spui, nu inseamna ca nu te aude sau ca nu te intelege. Barbatii prefera sa asculte si sa se gandeasca la ceea ce ii spui.

Barbatii au nevoie de timp pentru ei. Daca barbatul tau merge la pescuit, la golf sau ii place sa gradinareasca nu inseamna ca fuge de tine. Isi satisfac doar nevoia de solitudine si de a sta cu el insusi. In plus daca isi hranesc individualitatea au mai mult de oferit partenerei lui.

Barbatii invata de la tatii lor. Vrei sa aflii secrete despre barbatul tau? Studiaza-i tatal. Modul in care se poarta tatal partenerului tau cu sotia lui iti poate da multe informatii despre el.

Barbatii raspund foarte bine la apreciere. Impacheteaza orice cerere intr-o lauda la adresa lui si vei avea tot ceea ce visezi. Dincolo de gluma, foloseste lauda mai des decat critica si vei avea un partener multumit.

Barbatii se gandesc foarte mult la sex. Asta nu mai este un secret. Cei mai multi barbati sub 60 de ani se gandesc la sex cel putin o data pe zi, si mult mai des decat o fac femeile.

Sexul este esential. Este un mit faptul ca majoritatea barbatilor cred ca sexul este doar sex. Pentru multi, sexul este un act foarte important, si implica angajament. Si ca si majoritatea femeilor, barbatilor au nevoie de afectiune pentru a ajunge cu adevarat la satifactie sexuala.

Barbatii iubesc ca femeile sa aiba initiativa. Cei mai multi barbati iubesc ca femeile sa fie cele care au intiativa cand vine vorba despre relatii intime. Femeile timide nu sunt printre favorite.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#psihologia barbatilor, #psihologia femeilor, #femei sex barbati secrete , #barbati