Papioane: Accesorii pentru el

Advertorial
Luni, 10 Septembrie 2018, ora 12:12
7430 citiri
Papioane: Accesorii pentru el

De ce papioane? Toti cunoastem importanta accesoriilor pentru o tinuta, cum toti cunoastem de asemenea ca diversitatea accesoriilor cu care poate fi completata tinuta unui domn este cu siguranta mult mai restransa decat in cazul tinutelor doamnelor. Alese si asortate, insa, in mod corect, aceste accesorii simple, dar elegante, pot face diferenta.

Care sunt deci variantele pe care le avem la indemana? Un papion negru, o batista, poate o pereche de butoni de camasa. Nu cred ca e nevoie sa mentionez ca ceasul este un accesoriu la fel de important, un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca niciunui domn.

Hai sa vorbim insa doar despre papioane.

In cazul in care trebuie sa mergem la o cermonie, gala sau orice fel de eveniment la care tinuta este obligatorie, un papion negru este fara discutii primul accesoriu care imi vine in minte.

Dincolo de asta, insa, diversitatea papioanelor, formele, culorile, dar si materialele din care acestea sunt confectionate, este una foarte mare, si adesea o astfel de alegere ne pune in dificultate.

Cel mai simplu de folosit, dar si cele mai la indemana sunt papioanele pre-tied, papioane cu nodul facute deja in magazin, daca putem spune asa. Acestea sunt foarte usor de folosit, la indemana si nu in ultimul rand accesibile.

Varietatea de culori si materiale din care sunt confectionate aceste papioane este una impresionanta, iar efortul depus de domni este unul minim.

Dincolo de culori, trebuie sa stim ca un papion poate fi de de tipul butterfly - papion normal, narrow (skinny bowtie) sau diamond bowtie, cu capetele ascutite.

La fel si in cazul materialelor din care sunt confectionate papioanele, varietatea este una destul de extinsa: pornind de la matase, lana sau chiar paiete, lemn, sticla, eleganta papioanelor este pusa in valoare in moduri din ce in ce mai ingenioase, cu scopul de a data o pata de culoare tinutei dumneavoastra.

Care este deci alegerea dumneavoastra? Preferati un papion clasic sau unul mai indraznet? Preferati un papion pre-tied sau unul pe care trebuie sa il legati dumneavoastra?

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#papion clasic, #accesorii barbati , #barbati