Semne ca o femeie este indragostita de tine

Luni, 15 August 2011, ora 20:19
25901 citiri
Semne ca o femeie este indragostita de tine

De multe ori, femeile isi ascund sentimentele, de teama ca nu le vor fi impartasite sau din dorinta de a fi barbatul cel care face primul pas.

Totusi, cunoscand cat de cand comportamentul feminin, iti poti da seama de adevaratele ei simtaminte, cu ajutorul catorva indicii non-verbale. Iata ce trebuie sa-ti dea de gandit, potrivit Men's Health:

Iti acorda atentie vadita

Daca va asezati la o masa si ea alege sa se aseze pe scaunul care o obliga sa stea cu spatele la intreaga incapere, vazandu-te doar pe tine, iar acest lucru nu o deranjeaza, inseamna ca o interesezi cu siguranta, fiind singurul obiect al atentiei ei.

Daca, in schimb, prefera mai mult sa priveasca decorul decat pe tine, ar putea fi plictisita.

Te ajuta cand ai nevoie

Daca din intamplare scapi pe jos furculita, cana de cafea sau altcevea si ajungi intr-o situatie jenanta, ea va vrea sa te ajute, in cazul in care tine la tine. In caz contrar, se va uiat in jur stanjenita si nu va stii cum sa dispara mai repede.

Se lasa hranita

Ofera-i o bucatica din mancarea ta. Daca ia furculita si isi pune mancarea la ea in farfurie, in loc sa se lase hranita din mana ta, inseamna ca inca nu este pregatita de un asemenea nivel de intimitate.

Te lauda in conversatie

Femeile sunt destul de critice de obicei, asa ca o persoana care te va lauda in timpul unei discutii, bineinteles, intr-un mod foarte subtil, este, cel mai probabil, atrasa de tine. In plus, ea se va simti foate bine daca tu ii vei observa anumite accesorii si detalii fine.

Te perpeleste

Nu-i pune intrebari concise, ci mai degraba incearca sa-i afli personalitatea din intamplari povestite. Unei femei ii place sa te atraga prin mister si sa iti dai silinta sa o descoperi, asa ca te va lasa sa te chinui putin pana vei obtine informatiile dorite.

Se arata deschisa placerilor

Daca vede o fantana de ciocolata si se apropie de ea spunand cat de mult i-ar placea sa guste din bunatate, poate fi un indiciu ca este deschisa poftelor trupului si nu face din asta un secret.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#femeie atrasa barbat, #femeie semne atractie, #comportament femeie descifrare, #femeie indragostita semne , #barbati
Comentarii
S
Stan
rank 1
Si daca incepe sa te pipaie pe sub masa...