Sic in blugi. Cum ii asortezi pentru cea mai buna impresie (Galerie foto)

Duminica, 08 Decembrie 2013, ora 08:00
41671 citiri
Sic in blugi. Cum ii asortezi pentru cea mai buna impresie (Galerie foto)
Foto: Business Insider

Sacoul sport si blugii compun o tinuta care rareori da gres. Tocmai de aceea, multi barbati opteaza pentru aceasta varianta in foarte multe ocazii. Obtin, astfel, un look simplu si relaxat, ce atrage imediat privirile reprezentatelor sexului frumos.

Totusi, exista cateva recomandari cu privire la alegerile potrivite atunci cand vorbim despre sacoul sport si jeansii ce se pot asocia fara probleme. Business Insider a realizat un mic ghid pe care ar fi bine sa-l consulti inainte sa iesi din casa.

Cum sa alegi blugii potriviti pentru un sacou sport?

In primul rand, tine minte ca blugii pe care ii alegi pentru a intregi o astfel de tinuta nu trebuie sa para uzati sau obisnuiti. Atunci cand te vor privi, oamenii trebuie sa isi dea seama din prima ca acei pantaloni nu sunt pentru munca sau drumetii pe munte.

In ceea ce priveste caracteristicile acestor blugi, ei nu trebuie sa fie skinny, in special mai jos de genunchi, si sa te avantajeze ca aspect, nu sa para o simpla bucata de material.

Culoarea cea mai potrivita ar fi cea inchisa, cum ar fi indigo-ul. Si nuantele de gri sunt alegeri bune, iar barbatii preocupati de tendintele in moda pot opta pentru culori ceva mai indraznete.

Lungimea este si ea importanta, pantalonii trebuie sa se termine chiar deasupra varfului pantofilor, atunci cand stai drept.

Alte detalii importante, dar nu obligatorii mai sunt si cusaturile de contrast. Acestea trebuie sa iasa in relief, de exemplu galben sau portocaliu pe blugi de culoare inchisa.

Cum sa alegi sacoul sport potrivit pentru o pereche de blugi?

Cealalta parte a ecuatiei o reprezinta, bineinteles, jacheta sport. Desi nu exista un model unanim acceptat, ar fi bine sa ai in vedere cativa factori atunci cand iti alegi sacoul sport.

Materialul - un sacou de lana poate parea prea scump si prea "ca de costum" pentru lookul tau general, ce se vrea a fi unul natural. Alege, in schimb, un sacou sport din catifea sau dintr-un material tesut.

Taietura sacoului sport trebuie si ea sa para naturala, fara prea mare rigiditate la umeri, iar cambrarea sa nu fie prea accentuata. De exemplu, sacoul trebuie sa fie suficient de larg cat sa poti face drumetii la tara sau sa participi la o partida de vanatoare.

Modelele si culorile pot fi indraznete pentru ca nu vei purta o astfel de tinuta la o intalnire de afaceri. Asadar, ai liber la culori ca maro sau gri si la modele diferite. Important este sa mentii culoarea dominanta a sacoului mai deschisa decat blugii. In plus, daca porti blugi albastri, nu opta pentru un sacou in aceleasi tonuri.

Si accesoriile sunt permise in acest caz, asa ca poarta sacouri cu aplicatii din piele la coate, buzunare mari, patrate etc.

Unde porti combinatia jeansi sacou sport

In functie de look-ul pe care vrei sa il adopti sau de locul in care vrei sa porti combinatia sacou sport-blugi, iata mai jos cateva exemple pentru aceasta tinuta.

Pentru cina sau o seara in oras

Elementele de baza: jeansi inchisi la culoare (negru, indigo etc), un sacou sport colorat (albastru, olive, maro), o camasa cu model (dungile sunt perfecte) si guler un pic ridicat, buzunar aplicat patrat ce ar putea fi de o alta culoare, curea din piele maro si cizme western.

Look clasic-casual

Elementele de baza: jeansi indigo inchis, un sacou sport in tonuri pamantii sau de kaki, camasi in culori deschise, cu modele diferite, o cravata mai colorata, un buzunar patrat aplicat, curea din piele maro, pantofi casual.

Look relaxat-contemporan

Elementele de baza: jeansi de culoare inchisa sau intr-o culoare ceva mai indrazneata, jacheta sport care sa urmeze linia corpului, tricou mai inchis la culoare, dar uni, sau cu un guler un pic mai inalt, intr-o culoare diferita de sacou, buzunar patrat, cu un model subtil, pantofi colorati si o curea decorativa.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#sacou sport blugi combinatie reguli, #sacou sport blugi tendinte, #sacou sport jeansi asortare , #barbati