Stii sa cuceresti o femeie? Iata cum te va remarca

Miercuri, 22 Ianuarie 2014, ora 08:40
6867 citiri
Stii sa cuceresti o femeie? Iata cum te va remarca
Foto: Arhiva

Primele impresii se formeaza in cateva momente si acestea vor influenta in mare masura o relatie abia infiripata.

Exista o serie de lucruri pe care barbatii ar trebui sa le cunoasca si sa le perfectioneze, astfel incat relatia sa debuteze cu succes. Acestea se centreaza pe ceea ce o femeie observa imediat la un barbat, mentioneaza Times of India.

Statura fizica

Aspectul fizic conteaza mai mult decat ti-ai imaginat si este primul lucru pe care il studiaza o femeie in primele minute. Se pare ca marimea conteaza, inaltimea si greutatea fiind primele lucruri sesizate de o femeie, prea mult sau prea putin depunctand candidatul, considerat neatractiv.

Acest lucru impiedica din start interactiunea ulterioara, pe alte segmente de interes, generand o usa inchisa in evolutia relatiei. Insa notiunea de acceptabilitate tine totodata si de inaltimea si greutatea proprie a femeii.

Infatisarea si atractivitatea

Frumusetea nativa este binevenita, insa nu e totul. Atractivitatea nu implica doar ceea ce ai mostenit din punct de vedere genetic, ci cum te ingrijesti de toate acestea: parul si pielea ingrijite, igiena de baza respectata sunt de dorit, cat si hainele care ajuta la un aspect esthetic placut.

Zambetul

Dupa evaluarea generala, femeia se va uita cu siguranta la zambetul tau. Capacitatea de a zambi, in special in primele cateva minute ale intalnirii, trimite un semnal pozitiv femeilor. Exista totusi o rezerva, dintii trebuie sa arate destul de bine, asa incat niciodata nu e tarziu sa stabilesti o programare la dentist.

Umorul

Un alt motiv pentru a scoate in evidenta acele perle albe! Femeilor le plac barbatii care au capacitatea de a rade. Si mai ales daca stiu sa le faca sa zambeasca. Insa, atentie: barbatul trebuie sa o ia usurel cu glumele prea acide ori prea crude.

Increderea

Un barbat increzator in fortele proprii este atragator oricarei femei, insa a nu se confunda increderea cu aroganta. Un barbat arogant nu va face altceva decat sa o scoata din minti pe femeia cu care intentioneaza sa intemeieze o relatie.

Conversatia

Femeile nu asteapta neaparat barbati cu excelente abilitati de comunicare. Tot ce trebuie sa faci este sa-i retii atentia cu discutii placute. Femeile sunt incantate de barbatii care vorbesc, care isi exprima sentimentele si care sunt gata sa asculte sentimentele si dorintele celuilalt. Ele cauta mereu parteneri cu care pot intretine conversatii, asa ca fii tu insuti!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#Sfaturi barbati relatii, #ce observa femeile, #femei barbati intalnire , #barbati