Toata lumea este nebuna dupa ele: Top 3 portofele de top in 2020 pe care trebuie sa le ai!

Advertorial
Marti, 27 Octombrie 2020, ora 12:52
34214 citiri
Toata lumea este nebuna dupa ele: Top 3 portofele de top in 2020 pe care trebuie sa le ai!

Un portofel este unul dintre accesoriile inevitabile pentru barbati. Indiferent daca urmati sau nu moda, trebuie sa va asigurati ca portofelul dvs. este intotdeauna ingrijit, deoarece un portofel dezordonat si aglomerat poate distruge orice stil. Acelasi lucru este valabil pentru iesirea cu o persoana de sex opus sau pentru a lua cina cu partenerii de afaceri.

Laureatii din acest an, care bat recorduri de vanzari si umbresc modele de designeri de elita cu popularitatea lor, fac parte din colectia limitata a marcii Hugo Gerard, cunoscuta pentru crearea celei mai bune si de cea mai inalta calitate. Aceste portofele demonstreaza ca nu trebuie sa cheltuiti sume uriase de bani pentru a obtine un accesoriu elegant, functional si modern! Mai jos este o prezentare generala a celor mai populare portofele din acest sezon, care sunt uluitoare in design si functii.

1. Portfolio - un portofel elegant pentru barbati

Un portofel modern si extrem de functional care lasa o impresie puternica prin aspectul sau rafinat. Aduce mult spatiu pentru toate necesitatile pe care nu va mai trebui sa le pastrati in buzunare. Este compact si se potriveste usor intr-o poseta, buzunar pentru pantaloni sau jacheta. Este un accesoriu preferat al domnilor moderni.

Design si manopera: cu designul sau elegant, este sinonim cu inalta calitate, caracter practic si clasic. Prin urmare, se potriveste cu aproape orice stil. Se bucura de interiorul sau spatios si clar organizat, ceea ce reduce cautarea frenetica a unui card sau a unor documente adecvate. In timpul productiei, a fost adaugata o mini banderola practica, care va usureaza purtarea portofelului si impiedica pe cineva sa va smulga mana. Este fabricat din material de calitate superioara, rezistent la uzura. Este durabil si va dura ani de zile.

Scop: Puteti transporta bani, carduri de credit si documente. De asemenea, contine compartimente foto si un compartiment de rezerva pentru cartela SIM.

De unde sa cumparati si la ce pret: Puteti comanda portofelul impecabil Portofolio de pe site-ul oficial, de unde puteti obtine acest exemplar frumos cu o reducere suplimentara de 50% destinata cititorilor portalului ziare.com.

Nota: 10/10

2. Everett - portofel stilizat

Un lucru este sigur, la prima vedere te vei indragosti de acest portofel superb realizat, care este o alegere inconfundabila pentru fiecare barbat. Aspectul placut al portofelului modern este inspirat de portofelele stralucitoare ale marcilor de renume mondial purtate de membrii jet setului mondial. Aduce o doza de eleganta pe de o parte si calitate excelenta pe de alta parte.

Design si manopera: portofelul pentru barbati Everett captiveaza prin designul si simplitatea sa neobisnuite. Este impodobit cu un design pliabil clasic care nu iese din moda. Este fiabil si de inalta calitate. Va pastra toate lucrurile intr-un singur loc, astfel incat nu mai trebuie sa va temeti ca cartile si banii vor cadea din portofel. Este fabricat din materiale de inalta calitate. Este usor texturat la exterior, astfel incat sa nu va alunece din maini si nici nu va putea sa-l rupa atat de usor.

Scop: Ideal pentru transportul banilor de hartie. De asemenea, puteti stoca o varietate de carduri de credit, precum si documente personale obligatorii si carti de vizita, precum si alte obiecte mici. Contine 2 compartimente pentru detinerea unei cantitati mai mari de bancnote, 10 suporturi de carduri si un loc pentru o fotografie a persoanei sau momentului iubit.

De unde sa cumparati si la ce pret: Puteti comanda portofelul in stil modern Everett exclusiv prin intermediul site-ului oficial. Daca sunteti in graba, puteti beneficia de reducerea oferita de distribuitor numai pentru cititorii de portaluri ziare.com.

Nota: 9,4/10

3. Tesoro - portofel pentru barbati de manopera eleganta

Un portofel pliant modern cu un aspect simplu, linii curate si clare si functionalitate ridicata este piesa dominanta printre accesoriile populare pentru barbati. Este perfect organizat si bogat echipat cu numeroase compartimente pentru toate obiectele de valoare. Se potriveste perfect in buzunarul din fata si chiar si atunci cand il umpleti pana la partea de sus, nu se va deforma si nu va avea volum ca portofelele standard.

Proiectare si manopera: designul sau simplu cu aspect clasic este tot ce are nevoie un barbat. Este fabricat dintr-un material de o calitate incontestabila, care garanteaza durabilitate si longevitate. Fermoarele si o fermoar de calitate pastreaza lucrurile in siguranta.

Scop: Portofelul pentru barbati de inalta calitate, cu tematica Tesoro, contine un compartiment spatios pentru hartie, un compartiment pentru monede, doua compartimente de depozitare a cartelei SIM, 14 compartimente pentru carduri de plata si documente personale si 2 compartimente foto transparente.

De unde sa cumparati si la ce pret: Portofelul elegant Tesoro nu este disponibil in magazine, il puteti cumpara numai online de pe site-ul oficial. O campanie promotionala pentru cititorii de portaluri ziare.com este in curs de desfasurare, astfel incat acest portofel este disponibil la o reducere de 50%.

Nota: 9,65/10

Concluzia

Un portofel bun si de inalta calitate nu trebuie sa va rupa bugetul, dupa cum reiese din aceste 3 portofele prestigioase care indeplinesc cele mai inalte criterii - estetica superioara, manopera de calitate si un interior spatios si functional.

Acestea sunt disponibile pe site-ul oficial al magazinului DokiShop, care este un brand relativ tanar, dar un brand cu viziune. Se straduieste sa revolutioneze cumparaturile online si sa le faca distractive, interesante si accesibile tuturor.

Este un loc in care clientii sunt intotdeauna pe primul loc, motiv pentru care oferta se extinde in fiecare zi pentru a satisface gusturile tuturor.

Cu afacerea sa sigura si fiabila, inregistreaza continuu cresterea noilor utilizatori. In plus, statisticile arata ca pana la 93% dintre clienti revin, ceea ce este o dovada suficienta a conexiunii marcii DokiShop cu clientii sai. Acestea arata, de asemenea, ce cred oamenii despre un brand ale carui produse ne fac viata de zi cu zi mai usoara si viata noastra implinita.

Credem ca fiecare dintre aceste modele va va ajuta sa lasati o impresie puternica pe masura ce DokiShop lasa clientilor. De asemenea, va va completa, fara indoiala, stilul personal si va arata ca aveti un gust.

CLICK AICI pentru Portofolio - portofel elegant pentru barbati

CLICK AICI pentru Everett - portofel stilizat

CLICK AICI pentru Tesoro - portofel pentru barbati cu o manopera eleganta

Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei și a listei Drepte Unite pentru alegerile locale din Bucureşti că în această...
#portofel, #portofel barbati, #alegere portofel , #barbati