Ce bratari poarta vedetele si accesorii in trend de la Old Skipper cu care sa te aliniezi trendurilor

Advertorial
Luni, 20 Ianuarie 2020, ora 10:28
17905 citiri
Ce bratari poarta vedetele si accesorii in trend de la Old Skipper cu care sa te aliniezi trendurilor

Bratarile, aceste accesorii variate cu care putem sa iesim putin mai mult din anonimat, sunt favoritele vedetelor.

Chiar si la un look minimalist, la tinute simple de zi cu zi sau la aparitiile televizate, vedetele sunt mai mereu "insotite" de bratari.

Pot adauga dinamism, subliniaza orice miscare a purtatorului, deci da, bratarile bine alese pot atrage atentia si sunt in prim plan.

Vedetele sunt fani declarati ai bratarilor statement si a celor cu charm in mod special. Pentru ca sunt mereu in lumina reflectoarelor, urmarite dar si criticate in acelasi timp, multe dintre vedete prefera sa poarte asa zisele bratari cu talismane.

Bratarile cu charm sunt una din propunerile de la Old Skipper de asemenea, insa sub o alta forma - bratara pe baza de franghie nautica sau din piele cu insertii de franghie nautica.

Bijuteriile talisman mai ales cele cu finisaje manuale, accesorii originale sunt o maniera prin care vedetele isi asigura si nota de originalitate a look-ului.

Isi doresc sa transmita mesajul de bun gust in materie de alegeri vestimentare si accesorii, isi propun sa fie exemple demne de urmat, asadar aleg negresit accesorii de calitate premium.

O alta tendinta este cea a bratarilor rosii lucrate manual din snur rosu, eventual cu un element central. Un alt simbol la randul sau au fost mult timp accesoriile discrete, dar de efect si favoritele publicului larg.

Old Skipper reinterpreteaza trendurile

Cu o alta versiune, brandul Old Skipper aduce o nota de originalitate si propune bratari cu franghie nautica. Acestea sunt cu atat mai interesante, cu cat au elemente de design atipice.

Spre exemplu colectia Motorsport aduce in prim plan pentru pasionatii de domeniul auto un simbol de tip mini janta ca parte din designul bratarilor, dar si cu rol practic de sistem de inchidere.

La colectia Aviator vorbim despre un avion, iar la toate celelalte colectii exista optiunea de a alege intre o brida si o ancora.

In mod special se remarca faptul ca astfel de bratari spun o poveste, sunt un simbol si ceva mai mult decat simple bratari.

In colectia Explorer spre exemplu regasim bratari colorate reprezentative pentru diverse tari, in culorile specifice.

Acestea amintesc fie de calatoriile pe care le faceti, vor purta amintirile pe care le acumulati in tari diverse sau pot fi in mod clar un simbol al patriotismului.

Cat despre bratarile cu charm, acestea sunt nelipsite si presupun un element decorativ cu dublu rol se pare - se spune despre un astfel de charm ca ar juca rol de amuleta, protejand de energii negative si de deochi.

In varianta de bratara din franghie nautica cu charm este pastrata paleta cromatica limitata.

La cele din piele charmul este batut in pietre si colorat, bratarile de acest gen putand fi in tonuri de galben, verde sau maro.

Old Skipper include si variante pentru copii

Acest brand incanta cu stilurile versatile pe care le propune. Mai toate bratarile sunt unisex, doborand astfel limitele clasice.

O colectie aparte este special dedicata copiilor. Fiind realizate din materiale rezistente, de calitate premium, astfel de bratari sunt comod de purtat si pot fi de asemenea o alegere potrivita pentru cei mici.

O idee excelenta, avand in vedere preferinta de matching style, un concept care in ultimii ani a facut furori - stiluri ce se potrivesc pentru el si ea, inclusiv pentru copiii unui cuplu.

Old Skipper da o putere simbolistica extraordinara bratarilor pe care le creeaza. Sunt realizate handmade, deci originale mai intai de toate prin tehnica aplicata. Niciodata nu vor iesi doua modele 100% identice.

Mai apoi este vorba de elementele simbol de care se leaga, de ancore si bride, de paleta cromatica si de modul inedit prin care combina pielea cu franghia nautica. In completare, dispune si de o colectie colorata de brelocuri.

Anul 2020 are la randul sau, deja anuntate, tot felul de trenduri. Mai presus de toate trebuie sa ne amintim ca se poarta bunul gust si eleganta, ceea ce defineste numaidecat si creatiile Old Skipper.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#accesorii trend Old Skipper, #bratari Old Skipper , #bijuterii