Dilema!!! Cum ii cumperi inelul de argint pe care si-l doreste?

Advertorial
Vineri, 24 Februarie 2017, ora 13:25
11109 citiri
Dilema!!! Cum ii cumperi inelul de argint pe care si-l doreste?

(P) Este povestea vietii tale: o iubesti, o vrei sa iti fie alaturi toata viata, dar pana atunci cum ii cumperi inelul de logodna? Esti paralel cu tot ce inseamna bijuterie, iar ea se supara adeseori ca ii gresesti cadoul. De data asta totul trebuie sa fie perfect, inclusiv inelul de logodna, doar ii daruiesti simbolul unirii destinelor!

Pana la perfectiunea unui moment mult dorit, ai lucruri serioase de rezolvat, la care nici macar nu te-ai gandit pana acum. De fapt, ce inele de logodna argint sa ii cumperi? Ce este mai important? Ce este important pentru ea? Inelul sau semnificatia, emotia, pe care acesta il da intr-o clipa memorabila pentru intreaga viata?

Care sunt adevaratele dileme cand ii cumperi un inel de logodna?

Niciun eveniment trainic nu se intampla simplu. Nici logodna, iar intrebarile referitoare la inele de logodna iti vin in cascada! E o intreaga nebuloasa in mintea ta: Ce poarta in materie de inele? Deodata te intrebi daca ea poarta bijuterii.

Pentru tine e important doar faptul ca o iubesti si ca o vrei alaturi toata viata. Dar pentru ea fiecare detaliu are o interpretare aparte, deseori departe de ce ai fi gandit vreodata, care nu are legatura cu ce ai vrut tu sa sugerezi. Nu degeaba femeile's de pe Venus, barbatii de pe Marte!!!

Inele argint

stiu ca are, dar oare unde si le tine?!

Incepi sa analizezi lucruri pe care nu le-ai bagat in seama, dar acum e musai. Incepi sa iti pui intrebari naturale si care, pana la urma, procesandu-le sistemic, masculin, iti vor da raspunsul la ce sa ii cumperi, inele argint sau altceva. Surprinzator sau nu, dilema ta si stilul analitic de barbat te vor ajuta sa impresionezi modul ei emotional de a raspunde marilor provocari si incepi sa analizezi:

  • Dimineata parca ar fi purtat inel... era alb, galben sau...?
  • Degetele ei sunt atat de mici! Cum ii aflu dimensiunea pentru inelul de logoda?
  • Oare ce stil de bijuterii ii plac?
  • Poarta niste chestii pe degete. Sunt oare inele de argint?
  • De fapt, oare poarta inele...?
  • Ce inele de argint sunt la moda si ce ar purta ea? Intotdeauna avem dispute cand vine vorba despre gusturi.
  • Cine te ajuta sa iesi la capat cu bine? Prietena iubitei tale care tocmai a fost ceruta in casatorie si al carei inel de logoda era invidiat de iubita ta? E cam guraliva...
  • Sa o tragi de limba pe iubita ta... daca insisti ar putea ajunge la concluzia ca vrei sa ii cumperi un inel de logodna!
  • Ar fi minunat sa iti amintesti ce culoare avea inelul de pe degetul ei sau macar... unde tine cutia cu bijuterii din argint, acolo sigur vezi gasi un indiciu!

O iubesti, asa ca vei raspunde intrebarilor si provocarii. Iti amintesti deodata ca la ultimul cadou pe care i l-ai luat n-ai fost foarte inspirat... De data aceasta trebuie sa ii cumperi inelul de logodna perfect, asa cum e ea... cand nu pare dezamagita ca ai fi ratat sa ii cumperi ce trebuie, cadoul cu poveste! Evident bugetul este intodeauna limitat, ti-ai dori si luna si stelele pentru ea, si trebuie sa-i arati acest lucru intr-un mod special, printr-un inel de argint deosebit. Daca esti pe faza, poti prinde o oferta de inele de logodna ieftine, la super oferta.

Mai trebuie sa alegi si momentul. Ai de rezolvat chestii, asa ca... la treaba!

Cum faci sa ii cumperi inelul de argint pe care si-l doreste pana la urma?

Prietene, toate intrebarile acestea despre inele de logodna trebuie sa te dezmeticeasca! Ea este femeia care iti va fi alaturi intreaga viata, la bine si la greu. Daca ai dileme in a alege inele argint inseamna ca trebuie sa incepi sa o cunosti mai bine.

Iata cateva chestii pe care sa le faci diferit si care te vor ajuta la marea propunere, dar si in viitoarea viata de cuplu, astfel incat sa va prinda si nunta de argint:

  • Ascult-o zi de zi. Asa vei stii ce ii place indiferent de ocazie. Acum, punctual pentru a descoperi inelul de argint magic, asculta ce a facut in ultima sedinta de cumparaturi, ce i-a placut. Ascult-o, doar de dragul ei, sa zicem, chiar daca pentru tine culoarea anului nu e importanta. Asculti, nu doar o auzi!

  • Citeste-i reactiile, cunoaste-o! Posibil ca ea sa confirme doar cu jumatate de voce, ca ii place un inel de argint spectaculos, pe care nu trebuie sa il ratezi, iar ochii i se bucura la inelul din argint opulent si cu multe cristale pe alaturi. Te aproba, doar sa nu te raneasca sau sa fie delicata cu bugetul tau.

  • Faceti lucruri impreuna in casa! Asa vei afla unde isi tine cutia cu bijuterii argint si vei putea sa ii iei masura degetului inelar. Clar pentru masura vei gasi tu o solutie (iti trebuie doar o rigla sa masori diametrul unui inel pe care-l are). Important e sa gasesti ascunzatoarea ei pentru accesorii, careia nu i-ai dat importanta pana acum. Vei ajunge sa apreciezi si efortul ei de a fi ordonata cat doi!

  • Urmareste-i tinutele! Este evident ca atata timp cat ii plac tinutele sofisticate si senzuale, un inel de argint Solitar, foarte simplu, neutru, perfect pe placul tau, o va nemultumi pe ea!

  • Chiar stii care e culoarea ei preferata? Mai bine afla singur. Da un ochi in garderoba si vezi ce culori au hainele ei, cele dedicate timpului liber. Poti alege un inel cu piatra in acea culoare, sau inele eternity in mai multe culori!

Nu iti asuma prin presupunere culorile ei preferate, uitandu-te la hainele office! Ratezi momentul daca alegi un inel cu piatra onix negru fiindca toate costumele ei de birou sunt gri sau negre!!

  • Stii daca ea crede in zodii? Poate tie ti se par aiureli, dar pentru ea sunt importante si trebuie respecti tot ce tine de ea. Afla-i zodia, vezi care e piatra guvernanta si alegi un inel de argint in consecinta. Te va iubi inzecit pentru acest efort!

  • Vorbeste cu ea orice! Vei vedea ca iti va fi mai usor sa ii intelegi gusturile, iar cadourile vor fi pe placul ei. Asa vei avea sansa sa ii iei inelul de logoda care ii place.

Acum fiindca esti la anaghie va trebui sa asculti povesti despre bureti de vase si bijuterii opulente deopotriva. Vei vedea cat de practica este si vei alege un inel care sa se potriveasca stilului ei de viata!

OK, ai inteles trebuie sa o iubesti, asculti si respecti cu toate diferentele pe care ea le aduce in viata ta. Acum e urgenta, ce faci? Clar suna un prieten, cea mai buna prietena a ei sau chiar pe mama ei!

Ascult-o, iubeste-o, respect-o si ii vei darui un inel de logodna din argint potrivit. Mai mult chiar veti fi fericiti pana la adanci batraneti!

www.corelle.ro

Facebook: fb.com/corelle.ro

Instagram: instagram.com/corelle.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#inel argint, #bijuterii argint , #bijuterii