Accesorii bucatarie care nu trebuie sa-ti lipseasca! Cum sa-ti usurezi munca si sa transformi gatitul intr-o placere

Advertorial
Vineri, 04 Iunie 2021, ora 18:38
17800 citiri
Accesorii bucatarie care nu trebuie sa-ti lipseasca! Cum sa-ti usurezi munca si sa transformi gatitul intr-o placere
accesorii bucatarie FOTO: pexels.com

Gatitul este, pentru cei mai multi dintre noi, o necesitate si nu o placere. Putini sunt cei care pot spune ca adora sa gateasca si sa petreaca ore in sir, in bucatarie. Pentru restul insa, timpul este pretios si isi doresc sa petreaca cat mai putin timp gatind. In ajutorul lor vin insa cateva accesorii bucatarie extrem de utile care le vor face munca si viata mai frumoasa.

Utilizarea unor ustensile bucatarie speciale te ajuta sa economisesti timp pretios si sa gatesti retetele favorite intr-un timp record. In plus, te scot oricand din incurcatura atunci cand ai nevoie. Iata care sunt accesorii pentru bucatarie de care orice gospodina are nevoie acasa!

Cantar bucatarie pentru retete de prajituri si masurarea portiilor

Cantarul din bucatarie nu trebuie sa lipseasca din nicio casa. Indiferent daca iti place sa faci prajituri, unde trebuie sa masori atent fiecare ingredient, sau doresti sa duci un stil de viata sanatos si trebuie sa cantaresti tot ce pui in farfurie acest accesoriu bucatarie este indispensabil.

Aparat de facut paste

Iti plac pastele si le preferi pe cele facute in casa? Reteta este simpla si rapida, insa partea grea vine la formarea pastelor. Din fericire printre accesorii bucatarie exista aparatul de facut paste. Il poti folosi cu incredere in prepararea pastelor tale si in doar doua minute obtii pastele dorite, dar mult mai savuroase decat cele din comert.

Aparat de ascutit cutite

Inca un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie este aparatul de ascutit cutite. Cu siguranta iti doresti sa ajungi in acel moment in care niciun cutit nu mai taie. De ce sa fii nevoit sa te chinui cu niste cutite care nu taie, sau sa dai banii pe unele noi, cand le poti ascuti chiar tu, foarte usor, acasa!?

Robinet electric pentru apa calda

Stim cu totii cat de greu este fara apa calda, care se opreste cand ai mai mare nevoie de ea. Apa calda este indispensabila, mai ales in bucatarie, deoarece nu poti spala vasele cu apa rece. Oricat de bun ar fi detergentul, vasele nu vor iesi curate luna. Tocmai de aceea este important ca in bucatarie sa iti dotezi chiuveta cu un robinet electric pentru apa calda. In acest fel nu vei mai ramane niciodata fata apa calda.

Aparat de vidat

Daca jobul iti ocupa foarte mult timp si apuci sa faci cumparaturi o data pe saptamana sau chiar mai rar cu siguranta iti doresti solutii ca alimentele proaspete sa dureze mai mult. Ei bine, pentru acest lucru ai nevoie doar de accesorii bucatarie ieftine, care sa te ajute sa-ti pastrezi mai mult timp fructele si legumele. Un aparat de vidat si un set de pungi speciale te vor ajuta sa pastrezi alimentele proaspete mai mult timp. In plus, aparatul este perfect si pentru a congela alimentele, nu doar pentru a le depozita in frigider.

Organizatoare

O bucatarie organizata este o bucatarie in care gasesti rapid tot ceea ce ai nevoie. Prin urmare este important sa achizitionezi accesorii bucatarie pentru organizare. Acestea te ajuta sa organizezi mai usor raftul sau sertarul cu condimente, sa organizezi vesela sau raftul cu ustensile bucatarie, in functie de frecventa cu care le folosesti.

In plus, ai nevoie si de un organizator pentru tigai, oale si capace. Este extrem de util, mai ales intr-o bucatarie mica, unde organizarea este mult mai dificila. Un astfel de organizator te ajuta sa salvezi mai mult spatiu.

Tacamuri, farfurii si pahare

Un set accesorii bucatarie compus din tacamuri, farfurii, pahare si cani nu trebuie sa-ti lipseasca. Indiferent ca locuiesti singur sau nu, acestea sunt indispensabile.

Din fericire, atat in magazine, dar mai ales in online, gasesti o multime de accesorii bucatarie ieftine pe care le poti achizitiona pentru a-ti face munca mai usoara.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#set accesorii bucatarie, #accesorii bucatarie ieftine, #accesorii pentru bucatarie, #accesorii bucatarie , #bucatarie