Ce asocieri exista intre preferintele culinare si semnele zodiacale

Duminica, 24 Aprilie 2011, ora 12:04
3906 citiri
Ce asocieri exista intre preferintele culinare si semnele zodiacale
Foto: delish

Expertii in astrologie studiaza de secole intregi caracteristicile semnelor zodiacale si particularitatile lor, insa, printre descoperirile lor recente se numara si o legatura intre preferintele culinare si zodii.

Delish.com iti arata cateva asocieri intre alimente si fiecare semn zodiacal.

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Persoanele nascute sub acest semn prefera adesea ingrediente indraznete, precum ardeii iuti sau usturoiul. In plus, tinand cont de faptul ca berbecii au tendinta de a-si pierde interesul repede, o masa cu alimente cat mai variate este mai indicata pentru ei decat una cu un singur fel de mancare.

2. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurii asociaza o mare placere emotionala cu mancarea buna, pentru ei fiind mai potrivite preparatele savuroase, bogate. Le-ar putea placea un desert din ciocolata insotit de un vin Cabernet.

3. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt cunoscuti pentru placerea de a conversa, fiind astfel foarte potriviti pentru petreceri. In general, gemenii nu sunt mofturosi la mancare, insa au totusi o inclinatie catre noutate, fiind atrasi de bucataria internationala. S-ar putea sa le placa un vin Pinot Grigio.

4. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racii sunt cunoscuti pentru tendinta de a avea control, de a mentine traditia si de a cauta sa aiba senzatia de confort si de intim. Preferate sunt mancaruri de casa, traditionale, consumate poate chiar in pat uneori sau pe canapea.

5. Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt iubitori ai abundentei, ai meselor somptuoase si ai stralucirii. Preparatele culinare ar trebui sa le ofere arome bogate, puternice, cum sunt cele de caviar, iar paharul lor ar trebui umplut cu un vin de Bordeaux clasic si vechi.

6. Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Cei nascuti sub acest semn zodiacal prefera alimente cat mai naturale si neprelucrate, asteptandu-se la o anumita calitate a produselor pe care le mananca. O salata verde proaspata si un Riesling reprezinta o combinatie buna in cazul lor.

7. Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Balantele simt o placere deosebita in a gusta un aliment incet, curios, ganditor. Ele cauta armonia si echilibrul. O combinatie preferata ar putea fi alcatuita dintr-o friptura iesita din comun, un vin alb si un fruct tropical la desert.

8. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii au o legatura puternica cu mancarea, care se mai intalneste doar in cazul persoanelor aflate in zodia taur. Lista lor de cumparaturi poate include, printre altele, ceapa verde, branza, cuisoare, patrunjel si un vin rosu intepator.

9. Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Sagetatorii sunt impatimiti ai calatoriilor si adora mancarurile exotice, cu miros imbietor. Ei prefera sa incerce ceva ce nu le este familiar si sunt incantati de preparatele internationale.

10. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Persoanele aflate in aceasta zodie sunt observatoare si atente in ceea ce priveste mancarea si constiente de aceste trasaturi ale lor.

11. Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Varsatorii se simt ca acasa la petreceri si evenimente sociale. Insa, desi sunt destul de curiosi sa guste diverse preparate, ei nu sunt chiar aventurosi in ceea ce priveste aromele culinare, preferand adesea ca mancarurile sa aiba o amprenta personala.

12. Pesti (19 februarie - 20 martie)

Pestii adora de regula tot ce inseamna fructe de mare si produse realizate cu acestea. Ei reprezinta unul dintre cele mai creative semne zodiacale si cel mai probabil tin cont si de aspectul estetic al mancarurilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#zodii mancare, #asociere zodii mancare, #preferinte culinare dupa zodie, #legatura zodii mancare, #legatura semne zodiacale mancare , #bucatarie