Cum sa folosesti in bucatarie diverse obiecte casnice

Sambata, 31 Martie 2012, ora 10:27
4542 citiri
Cum sa folosesti in bucatarie diverse obiecte casnice

Obiectele casnice au o folosire precisa si stii exact ce sa faci cu ele? Asta daca esti traditionalist. Daca iti pui putin imaginatia la incercare, insa, vei observa ca ele pot fi utilizate si in alte feluri.

Iata cum poti avea mai multe beneficii de pe urma unui singur obiect, conform Reader's Digest:

Uscatorul de par pentru salata

Ai spalat salata, dar frunzele se incapataneaza sa fie ude, iar musafirii sunt deja la usa? Daca vrei sa faci salata perfecta, poti folosi uscatorul de par pentru a usca frunzele salatei.

Lingurita pentru curatat ghimbir

Atunci cand ti se pare imposibil sa cureti ghimbir fara sa pierzi din miez, incearca sa-l tii cu mana stanga si cu dreapta sa folosesti o lingurita pentru a razui usor coaja acestuia.

Ata dentara pentru feliat

Cu ata dentara poti felia prajituri, mamaliga, branza moale, unt si multe alte alimente, mai simplu decat cu un cutit. Iar uneori impresia, dupa cum bine stii, conteaza.

Bidon de plastic in loc de palnie

Taie fundul unui bidon de plastic, pune gura lui in recipientul stramt in care ai de turnat un lichid si gata este palnia de care aveai atata nevoie si pe care ai neglijat din nou sa o cumperi.

Filtru de cafea pentru sosuri

Daca ai facut un sos extrem de bun, dar iti este teama ca te va ingrasa din cauza ca are prea mult ulei, foloseste un filtru de cafea pentru a scapa de exces si pentru a manca sanatos.

Foarfece pentru taiat ierburi

In loc de cutite, mai ales daca nu ai unul ascutit la indemana, poti folosi o foarfeca pentru a taia marunt ierburile aromatice pe care vrei sa le pui in mancare. Simplu si eficient.

Incaltator pentru briose cu forma perfecta

Incaltatorul, datorita faptului ca are o forma rotunjita, poate fi folosit pentru scoaterea brioselor din formele in care au fost coapte. Ai grija, totusi, odata ce te-ai hotarat sa-l utilizezi in bucatarie, sa nu mai aiba contact cu pantofii tai.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#bucatarie utilizari inediteobiecte, #obiecte utilizare bucatarie, #bucatarie obiecte folositoare, #obiecte neconventionale bucatarie , #bucatarie