Experiment de incredere: Va fi returnata camera foto lasata pe munte?

Luni, 31 August 2009, ora 15:02
2328 citiri
Experiment de incredere: Va fi returnata camera foto lasata pe munte?
Foto: Daily Mail

Totul a pornit de la un pariu intre doi studenti, foarte buni prieteni, dupa o dezbatere aprinsa pe seama increderii in semenii lor: e meritata sau nu?

Sustinator aprig al ideii ca oamenii sunt in marea lor majoritate cinstiti, Paul Bellis Jones, in varsta de 24 de ani, si-a lasat aparatul foto intr-o zona montana foarte frecventata de turisti, Snowdonia, din varful muntelui Tryfan, invitand doritorii sa isi faca fiecare cate o fotografie, cu rugamintea ca la final, dupa ce memoria se umple sau aparatul ramane fara baterie, acesta sa ii fie returnat, scrie Daily Mail.

Ei, bine, da ... Intr-o buna zi, Paul s-a trezit la locuinta sa din Glan Conwy, cu un barbat care i-a pus in brate un pachet in care se afla aparatul sau foto incarcat cu peste 30 de fotografii ale unor necunoscuti foarte zambareti.

Cel care a returnat camera foto a fost administratorul Parcului National din care face parte zona turistica respectiva, Brian Jones.

"Din cand in cand facem verificari prin zona pentru ca foarte multi turisti isi uita tot felul de lucruri. Am vazut aparatul foto, si recunosc ca l-as fi dus la biroul de obiecte pierdute daca nu as fi citit biletul. Nu mi-a fost greu sa trec pe la proprietar pe acasa si sa i-l inmanez personal, mai ales ca ideea a fost interesanta", le-a spus Jones zambind jurnalistilor de la Daily Mail.

Acum Paul este fericit ca a castigat pariul cu prietenul lui si, in semn de multumire pentru toti cei care au participat la acest "experiment de incredere", a decis sa publice cateva dintre fotografiile lor.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#test incredere, #aparat foto lasat munte , #camera
Comentarii
S
Smile
rank 1
Si eu am lasat un portofel in Rahova, mi-a fost adus inapoi. A doua zi respectivul a intrat in casa cu ajutorul cheilor facute dupa mulajul la ale mele din hol, si mi-a golit casa.