Fa din sufragerie o oaza de relaxare

Luni, 14 Septembrie 2009, ora 21:38
5572 citiri
Fa din sufragerie o oaza de relaxare

Sufrageria este camera in care familiile petrec cel mai mult timp impreuna. Este o camera unde stai si te uiti la televizor, iti inviti musafirii sau unde stai pur si simplu si te relaxezi.

Daca vrei sa transformi camera de zi intr-un spatiu confortabil si totodata atractiv, urmeaza sfaturile date de expertii Examiner.com.

1. Alege un punct si concentreaza decorarea in jurul sau. Acesta poate fi o pictura, un semineu sau o piesa de mobilier. Pentru a atrage atentia asupra sa, ai nevoie in primul rand de culori care te vor ajuta in acest sens.

2. Asa ca ... alege pentru pereti o culoare care iti va permite sa schimbi tesaturile si sa decorezi cu usurinta. Zidurile de culoare neutra iti vor permite sa schimbi decorurile pentru fiecare anotimp in parte.

3. Daca vreti sa expuneti un tablou, ar trebui sa il pozitionati la nivelul ochilor. O regula standard este ca tabloul sa fie pozitionat la un unghi de 60 de grade din dreptul podelei de unde il priviti.

4. Este indicat sa va "asortati" cu restul casei. De aceea folositi culori care sa faca trecerea mai usoara dintr-o camera in alta.

5. In cazul in care canapeaua din camera se zi este de o singura culoare, pune neaparat perne decorative. In cazul in care este exagerat de colorata, pune o patura moale, din lana, pe ea.

Poti folosi, de asemenea, perne decorative punand accent pe una dintre culorile din cadrul modelului canapelei.

6. Adauga in camera cateva elemente neasteptate. De exemplu, o piesa de mobilier atractiva in aer liber poate fi usor "integrata" in interior.

Poti decora cu ajutorul unei lampi de iluminat sau sa utilizezi o tabla de sah sau un joc de tipul Darts.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#decoreaza sufrageria, #idei decor sufragerie, #decor camera de zi , #camera