Mobila in rate? Stai asa!

Advertorial
Miercuri, 12 Mai 2021, ora 15:07
3507 citiri
Mobila in rate? Stai asa!
mobila in rate FOTO: CardAvantaj.ro

Tu cum stai? Nu asa in general, in viata. Cum stai la tine la birou? Te simti atat de confortabil incat nimic nu te distrage de la munca sau iti inchei programul cu dureri de spate si de umar?

Despre jocurile pe computer se vorbeste mult. De ce ar fi bune si de ce ar fi rele. Dar se vorbeste mai putin despre beneficiile pe care le-au adus in lumea mobilei. Astazi analizam motivele pentru care merita sa-ti iei un scaun de gaming. Si nu te ingrijora de buget, pentru ca poti cumpara linistit mobila in rate.

Scaunul traditional pe care il gasim in majoritatea cladirilor de birouri este unul extrem de simplu. Dar acum cand multi oameni lucreaza de acasa, pe ce stai e alegerea ta. Unii au fost luati pe nepregatite si au lucrat direct in bucatarie, pe scaunelul de lemn pe care mancau de obicei. S-ar putea ca dupa ce faci o astfel de achizitie sa-ti vina greu sa te intorci la vechea mobila de la birou. Un scaun de gaming are de toate si le enumeram chiar acum.

Perne. Aceste inventii superbe pe care le folosim noapte de noapte la somn. Acum si in scaune? Desigur. O pernuta pentru gat si una pentru suportul lombar. Adica fix zonele care raman cele mai incordate dupa o zi intensa de lucru. Suport exista de asemenea pentru umeri si pentru maini. Iar in cazul bratelor, acesta este ajustabil. Ceea ce inseamna ca tu te vei simti ca in pat, doar ca in loc sa dormi si sa te uiti la seriale, esti pregatit de lucru. E o relaxare mai activa, intrucat nu stai intins.

Un scaun de gaming se poate lasa pe spate foarte mult si tu il poti bloca diverse pozitii. Stim cu totii ca e important macar o data pe ora sa ne ridicam de la birou si sa ne plimbam putin prin camera, pentru sanatatea muschilor nostri. Dar trebuie sa ne ajustam din cand in cand si postura atunci cand stam. Suntem cu mult mai putin productivi atunci cand ne simtim incomod si ne pierdem atentia mai usor. De aceea, cu un scaun de genul, vei putea sa te concentrezi mai bine si sa termini mai repede ce ai de facut.

Asa ca daca raspunsul la prima intrebare din articol este "incomod, stau destul de incomod", stii ce ai de facut. Foloseste un card bun precum CardAvantaj pentru noul tau scaun de gaming!

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#mobila, #mobila in rate, #cumparare mobila , #camera