A doua casatorie? Ce sa faci si ce sa nu

Luni, 28 Mai 2012, ora 19:35
11223 citiri
A doua casatorie? Ce sa faci si ce sa nu
Foto: Rockinmariiage

Sa treci peste un divort este de cele mai multe ori o experienta dureroasa. Cu toate acestea, multi trec mai departe si incearca si a doua oara o casatorie. Ce trebuie sa stie aceste persoane?

Aproape toti cei care se casatoresc a doua oara aduc cu ei un bagaj emotional important. Dupa prima casatorie, ai capatat ceva experienta, insa nu te gandi ca daca nu repeti ceea ce faceai atunci, vei avea parte de o casnicie perfecta pentru ca nu se aplica aceleasi reguli, aminteste Life 123.

O casatorie anterioara nu este o garantie ca acum stii ce sa faci. Multi nu iau a doua incercare in serios crezand ca au rezolvat problemele din trecut. Ar fi bine sa mergi la un psiholog inainte de a o lua de la capat pentru te asigura ca esti pregatit.

Barbatii nu se casatoresc niciodata cu femeile care....

Tu, eu si fostul/fostii

Daca ai copii sau afaceri impreuna cu fostul, este practic imposibil sa nu te intalnesti cu el. Cel mai bine ar fi sa stabiliti un program clar si sa nu va sunati pentru alte motive. Micile discutii cu el sau ea inseamna ca inca nu ati incheiat socotelile si nu este un lucru tocmai bun pentru noul partener.

Daca prima casnicie a durat foarte multi ani, ai tendinta de a-ti compara noul parter cu vechiul. Nu o face sub nicio forma nici macar atunci cand il apreciezi pe actualul pentru ca nu face ceva urat precum fostul. Nu exista loc de comparatie.

Uneori te vei lovi de probleme precum in perioada in care erai cu fostul sot sau fosta sotie. Ai grija sa nu reactionezi exact ca atunci pentru ca sunt sanse ca si aceasta relatie sa se incheie la tribunal.

Casatoria, ca o afacere?

De exemplu, daca fostul avea o problema cu alcoolul, iar actualul nu face un obicei din consumul de bauturi, dar uneori vrea un paharel, nu ii interzice si sub nicio forma nu ii reprosa ca se comporta precum cel de care ai divortat. Aceasta este o problema des intalnita la femeile aflate la a doua castorie. Ele tind sa isi compare partenerii, lucru deranjant pentru cel de langa ele.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#a doua casatorie, #sfaturi a doua casatorie, #trucuri a doua casatorie , #casatorie