Coafuri in voga pentru par ondulat si cret (Galerie foto)

Joi, 24 Mai 2012, ora 20:59
31539 citiri
Coafuri in voga pentru par ondulat si cret (Galerie foto)

Fie ca esti inzestrat in mod natural cu par cret sau ondulat, fie ca vrei sa ii dai o alta forma parului tau drept, te poti inspira de la vedete, care se intrec mai nou in tunsori si coafuri buclate.

Cum ele au parte de sfaturile celor mai buni stilisti, poti fura si tu cate ceva din felul cum se aranjeaza, mai ales daca forma fetei si proprtiile corpului se aseamana. Iata cateva dintre cele mai graitoare exemple, oferite de Woman's Day:

Aceasta coafura usor retro a lui Nicole Richie nu este atat de greu de realizat pe cat ai crede. Ai nevoie de un ondulator si de un produs sub forma de crema cu care sa definesti apoi forma.

Nicole Kidman opteaza pentru par drept la radacina si ondulat de la jumatatea firului, fapt ce ii da un aer sofisticat, dar si foarte tineresc, in acelasi timp. Dupa ce folosesti ondulatorul, nu mai peria buclele, ci pune niste fixativ pe ele, pentru a ramane cat mai ferme.

Si pe parul lung buclele arata foarte elegant, dupa cum o demonstreaza Rebecca Gayheart. Onduleaza cu bucle prelungi suvite groase de par, incepand dinspre ceafa si continuand cu restul capului. Dupa ce termini, trece-ti degetele printre bucle, pentru a le da un aspect natural.

Shakira are de la natura parul cret, dar de data aceasta ea a optat sa isi faca niste bucle mai lejere, cu peria. Foloseste un difuzor cand iti usuci parul si nu va mai fi nevoie sa faci mare lucru in plus.

Marcia Cross are doua caracteristici care ii scot parul in evidenta: este si roscata si ondulata. Suvitele ei sunt natural conturate, fara prea mult volum, avand acel aspect aparent neglijent, dar atent studiat.

Vrei sa arati ca o printesa? Daca ai parul lung este si pacat sa nu incerci macar o data o coafura precum cea a lui Taylor Swift. Si aici ondulatorul este de baza, fiind indicat sa folosesti produse care sa ii confere stralucire podoabei capilare, astfel incat parul sa nu para uscat si degradat.

La granita dintre drept si ondulat este parul lui Jennifer Lopez. Este posibil sa nici nu ai nevoie de ondulator, un gel de incretire aplicat pe parul ud fiind de ajuns, urmat de niste fixativ.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#par ondulat coafuri, #sfaturi par ondulat, #par cret coafuri, #par ondulat aranjare, #par cret aranjare modele, #par ondulat vedete coafuri , #coafuri