Coafuri pentru nunti, inspirate de vedete (Galerie foto)

Luni, 23 Iulie 2012, ora 13:08
25029 citiri
Coafuri pentru nunti, inspirate de vedete (Galerie foto)

Nicicand nu este mai potrivit sa-ti faci nunta decat in aceasta perioada, vremea fiind cat se poate de frumoasa, asa ca ai o multime de variante in ceea ce priveste locatia.

Rochia deja ti-ai ales-o, dar cu siguranta ai lasat pe ultima suta de metri coafura, fie ca tu esti mireasa, nasa sau doar invitata. Iata cateva variante foarte sic, sugerate de Elle:

Charlize Theron

Plasand o tiara pe crestetul capului, cu o suvita usor lasata, cazuta, actrita are un aspect foarte cald, bland, cu un aer romantic, dar totusi modern. Pune putin produs in par cat este inca ud, pentru a crea valurile cu aspect natural.

Paula Patton

Daca iti lasi parul lejer, dar adaugi un accesoriu stralucitor, fin, metalic, din start iti conferi stralucire si eleganta.

Kirsten Dunst

Daca esti doar invitata la o nunta, nu poti sa iti pui o tiara asemanatoare cu a miresei, caci nu se cade. Poti, in schimb, sa porti ceva tot la fel de elegant, in culoarea mierii si alte nuante pastel.

Drew Barrymore

Nici femeile cu parul mai scurt nu sunt lipsite de eleganta, dupa cum o arata coafura actritei. Adauga putin volum in crestet si o carare usor intr-o parte in fata si vei capata un aspect cat se poate de modern.

Kim Kardashian

Ai parul lung si nu vrei sa ti-l prinzi in coc pentru ca i-ar lua din bogatie? Lasa-l natural, dar impleteste cateva codite subtiri, restul suvitelor ondulandu-le putin, astfel incat sa ai o cascada de bucle.

Lea Michele

Tot cozile impletite sunt in centrul acestei coafuri. Ele sunt doua, cate una pe fiecare parte a capului, unindu-se la ceafa.

Beyonce

Ce poate sa fie mai simplu decat coafura lui Beyonce? Parul strans disciplinat, cararea intr-o parte, si prins la spate intr-o coada de cal. Pe cat este de dimplu, pe atat de elegant.

Milla Jovavich

Par scurt spre mediu? Fa cararea pe o parte, adauga putin volum, bucle si un accesoriu cu pietre sclipitoare si look-ul este gata.

Jennifer Lopez

Tot simplitatea o caracterizeaza si pe Jennifer cu aceasta coafura, care denota, in acelasi timp, multa eleganta si rafinament. Se asorteaza perfect cu rochiile lungi, ca de zeita.

Marion Cotillard

Adori cocurile si nu stii ce model sa mai incerci? Vezi cum iti sta cu unul supradimensionat, infasurat cu un lant fin argintiu cu pietricele transparente la baza.

Halle Berry

Parul cret este o podoaba in sine, asa ca il poti prinde cu o clema la spate si cam atat, aspectul fiind unul romantic si elegant.

Scarlett Johansson

Fie ca parul tau este scurt sau lung, poti obtine aceasta coafura cu volum, lejera, pe care acrtita a purtat-o cu succes pe covorul rosu, dar care se potriveste de minune la un eveniment precum o nunta.

Diane Kruger

Coafura Dianei este combinatia perfecta dintre clasic (in fata) si modern (in spate).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#coafuri nunti idei, #coafuri nunta par scurt, #coafuri nunti par lung, #coafuri legere nunta modele, #coafuri elegante nunti idei , #coafuri