Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Coafuri perfecte pentru femeile de peste 50 de ani (Galerie foto)

Marti, 25 Septembrie 2012, ora 22:30
87075 citiri
Coafuri perfecte pentru femeile de peste 50 de ani (Galerie foto)

Chiar daca ai trecut de prima tinerete, asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa te intereseze felul in care arati.

Iar cum cel mai usor poti schimba coafura, iata cateva idei potrivite pentru femeile de peste 50 de ani, oferite de omghairstyles.net:

Daca vrei parul scurt, te poti inspira de la Ellen DeGeneres, o astfel de coafura lasand sa se vada o fata cu o mina tinereasca, mereu entuziasta si pozitiva.

Kim Cattrall are o tunsoare scurta, foarte usor de intretinut, si un breton care sa-i ascunda ridurile de pe frunte. Culoarea mierii ii imblanzeste trasaturile fetei.

Oprah are bucle lejere si o culoare bogata, iar coafura e simpla, cu o carare pe mijloc, incadrandu-i perfect chipul.

Susan Sarandon are o coafura foarte lejera de asemenea, o nuanta castanie naturala, usor mai scurta in fata.

Poti invata de la Sharon Stone sa-ti strangi parul intr-un coc elegant, perfect pentru o seara in oras. Poti purta cercei mari, rotunzi, pentru un plus de eleganta.

Jennifer Grey isi pastreaza buclele din tinerete, dar acum sunt ceva mai subtile. Lungimea medie a parului il face usor de aranjat si intretinut.

Jane Fonda, tanara intotdeauna, poarta o tunsoare scurta, parul este un amestec de saten cu gri, cu volum in partea de sus. E o tunsoare care-ti va face greu de ghicit varsta.

Cher are un par negru ca pana corbului, bogat si cu onduleuri mari. Poarta cararea pe mijloc si podoaba capilara "curge", incadrandu-i perfect fata. Daca parul tau se aseamana cu al ei, nu trebuie neaparat sa-l tai odata ce ai trecut pragul celor 50 de ani.

Juliane Moore arata ca la 20 de ani cu parul ei roscat, lung, ondulat natural.

Poti purta parul ca Annette Bening, scurt, si iesi in timp record din casa dimineata. In plus, va arata bine chiar daca il vopsesti. Trebuie doar sa folosesti o crema de finisare a varfurilor, pentru ca acestea sa arate mereu hidratate.

Helen Mirren, care niciodata nu si-a ascuns anii, purtandu-i cu mandrie, opteaza pentru breton, parul vopsit aproape alb, pentru ca nuanta sa fie uniforma, si restul parului ondulat. Pentru un aspect cat mai natural, poti fura de la ea niste idei.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#coafuri femei mature idei, #coafuri femei in varsta, #coafuri femei varstnice, #coafuri femei idei vedete , #coafuri