Nuante de par in tendinte vara asta

Advertorial
Vineri, 08 Iulie 2016, ora 13:55
58086 citiri
Nuante de par in tendinte vara asta

Vrei sa stii care sunt nuantele de par in tendinte in aceasta vara? Merita sa schimbi culoarea in totalitate sau mai sunt si alte optiuni? La aceste intrebari vom incerca sa raspundem in articolul de mai jos.

Care sunt nuantele de par la moda in aceasta vara?

In 2016 nu exista cale de mijloc. Fie alegi o nuanta naturala pentru parul tau, fie mizezi pe nuante indaznete, pastelate, precum: albastru, roz, mov, verde.

Stilul Ombre revine in forta in aceasta vara. Hairstylistii recomanda ca in aceasta vara sa se mearga pe doua sau chiar trei culori usor complementare.

Nuantele mai profunde, amestecate in partea de mijloc si mult mai deschise la varfuri si in zona fetei, aduc prospetime lookului, indiferent de fizionomia si trasaturile fetei.

Culorile de baza precum negru, saten, blond, in combinatie cu cele vii, precum roz, mov, cenusiu, verde sau albastru, sunt foarte populare in 2016.

Prin tehnica speciala de colorare Bronde, se combina perfect nuantele de brunet si blond. Cu ajutorul suvitelor luminoase in tonuri de miere si caramel se face o trecere gradata intre cele doua culori.

In aceasta vara, hairstylistii recomanda look-ul jucaus, cu radacini mai inchise si varfuri foarte deschise, in culoarea mierii. Aceasta combinatie de nuante evidentiaza perfect forma parului si frumusetea coafurii.

Fara nicio indoiala, unul dintre cele mai importante trenduri in materie de culori ale parului in aceasta vara este ronze-ul.

Ronze este o combinatie intre culoarea rosiatica a cuprului si bronzul maro. Vedete ca Rihhana, Jessica Chastain, Beyonce sau Emma Stone au adoptat aceasta culoarea foarte calda si incantatoare. Tu ce mai astepti?

Femeile nu se mai chinuie sa isi ascunda firele de par albe, ci isi vopsesc intreaga podoaba capilara in cea mai excentrica nuanta de gri! Parul gri/cenusiu/argintiu a devenit incepand de anul trecut un adevarat trend si se mentine si acum pe val.

Merita sa-ti schimbi culoarea parului in totalitate sau mai sunt si alte optiuni?

Daca vrei sa iti schimbi rapid si de efect look-ul si sa fii in pas cu moda, fara sa mai fie nevoie sa iti schimbi culoarea parului, atunci cea mai buna solutie sunt extensiile de par sau perucile.

Poti opta pentru extensii colorate, obtinand in acelasi timp un par bogat si lung, sau pentru o peruca in culori la moda in 2016, in caz ca iti doresti o schimbare de look la 360 grade .

Extensiile sau perucile sunt ideale pentru femeile care vor sa experimenteze diferite stiluri de coafuri si culori, cu un minim de efort.

Vopseaua de par arde si deterioreaza firele si incepe sa se duca dupa cateva spalari. Daca la petreceri sau cand iesi in oras vrei sa ai parul roz sau verde sau vrei suvite curcubeu, o poti face simplu cu ajutorul unei peruci sau a unor extensii, fara sa iti faci griji de ce vor spune profesorii sau seful tau a doua zi.

Te-ai intrebat vreodata cum reusesc vedetele sa isi schimbe coafura, in numai cateva zile?

Nu e vorba de nicio magie si nici de ore intregi petrecute la salon. Secretul consta in aplicarea unor extensii de par.

Pe masura ce au castigat popularitate, extensiile au devenit accesibile pentru oricine, nu doar pentru vedete si se pot aplica chiar si acasa in cateva zeci de minute.

Extensiile te ajuta sa iti schimbi culoarea parului, subtil sau radical, fara a fi nevoita sa folosesti substante chimice.

In plus, este extrem de usor sa experimentezi noi culori de par, noi coafuri, fara a fi nevoita sa te vopsesti, sa iti tunzi parul sau, din contra, sa astepti sa creasca.

"Majoritatea clientelor noastre apeleaza la extensii de par pentru ocazii speciale (petreceri, nunti). In ultima vreme, am observat ca multe femei isi doresc o schimbare de look radicala si modalitatea cea mai simpla si chiar mai ieftina este sa apeleze la extensiile de par.

Cele mai populare sunt extensiile clip-on, care se aplica in doar 10 minute, fara a mai fi nevoie sa faci o vizita la salon.

Sunt si vedete din Romania care apeleaza des la noi, precum Delia, Sore, Anda Adam, dorindu-si un look aparte pentru concerte sau aparitii media", ne-a marturisit Sabina Stoica, managerului magazinului concept de extensii de par si peruci BELHER.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#extensii colorate par, #peruci colorate, #extensii par natural , #coafuri