Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

10.000 de ciocolate gratuite, de Craciun, pentru copiii saraci

Marti, 25 Octombrie 2016, ora 18:02
2665 citiri
10.000 de ciocolate gratuite, de Craciun, pentru copiii saraci
Foto: Facebook/gourmetgift.ro

Zece mii de ciocolate vor ajunge, de Craciun, la copii necajiti din toata tara in cadrul unei campanii initiate de GourmetGift.ro si Heidi Chocolate.

Campania "10.000 de ciocolate" a prins foarte bine in spatiul public, articolele publicate pe pagina de Facebook gourmetgift.ro au reusit sa adune intr-un timp foarte scurt aproximativ doua mii de Like-uri, sute de comentarii si sa fie distribuite de peste 700 de ori, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Ciocolatele vor ajunge la copii din toata tara alesi fie in urma recomandarilor cititorilor de pe pagina de Facebook a gourmetgift.ro care au sugerat zeci de cazuri sociale din tara, fie cu ajutorul mai multor asociatii si fundatii care se ocupa de protectia copilului.

Ciocolatele vor fi distribuite in luna decembrie fie la centrele de plasament, fie la scoli, fie la sediile unor organizatii care au in grija copii.

Idea campaniei apartine echipei de management GourmetGift.ro.

"Pur si simplu, la un moment dat, aveam o discutie intr-un grup de prieteni despre faptul ca exista mii de copii foarte saraci in tara, iar unii dintre ei n-au gustat niciodata in viata lor o bucatica de ciocolata. Am citit apoi un articol despre un copil care pastea oile intr-un sat uitat de lume si care a inceput sa planga atunci cand a primit o punga cu dulciuri de la un un grup de voluntari. Am luat atunci decizia sa aducem si noi bucurie de Craciun copiilor aflati in dificultate.

Ne-am mobilizat, am atras in proiect Heidi Chocolate si astfel a iesit campania 10.000 de ciocolate. Noi avem experienta pe piata de cadouri, pentru ca livram anual zeci de mii de cosuri cadou pentru mediul de business. Anul acesta vom livra gratuit 10.000 de ciocolate in plus. Avem colectate atat de multe cazuri sociale incat va fi cu adevarat emotionant", a declarat Floriana Tiron, manager GourmetGift.ro.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#ciocolate gratuite copii saraci, #campanie ciocolate gratuit copii , #copii
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Poza Ciucurel
Ciucurel
rank 3
Numai sã nu le livreze cu... ajutorul popilor!