Aparatul de aerosoli - de ce e important sa existe in fiecare casa

Advertorial
Vineri, 19 Mai 2017, ora 07:44
54092 citiri
Aparatul de aerosoli - de ce e important sa existe in fiecare casa

Un aparat de aerosoli este foarte important sa se regaseasca in orice casa in care se afla un micut in plina dezvoltare. Asta pentru ca un aparat de aerosoli reprezinta un real ajutor in tratarea racelilor, bronsitei, gripei, dar si in ameliorarea simptomelor de astm la copii.

Un aparat de aerosoli se gaseste pe piata in mai multe modele: nebulizatoare, inhalatoare presurizate cu doze masurate sau cu pulbere uscate.

Atunci cand cel mic sufera de infectii respiratorii, ORL sau pulmonare si nu poti sa ii administrezi aerosoli naturali, poti apela la un aparat de aerosoli. El transforma medicamentele solide in medii gazoase ori suspensii lichide, ce sunt inhalate mai usor in organism si au o actiune mai rapida in vindecarea bolilor. Totusi, alegerea unui aparat de aerosoli creste eficacitatea medicamentelor administrate pe cale inhalatorie, grabeste vindecarea si scade perioada de recuperare a copilului.

Iata cateva lucruri pe care orice parinte ar trebui sa le stie despre un aparat de aerosoli:

Aparat de aerosoli tip nebulizator - un astfel de aparat de aerosoli transforma medicamentul lichid in suspensie formata din particule foarte fine, inhalate de copil cu ajutorul unor masti si reprezinta cel mai apreciat model de catre parinti, fiind si cel mai bine vandut de pe piata.

Asta pentru ca permite folosirea unor doze mari de medicamente, copilul poate respira normal in timpul inhalarii, permite administrarea paralela a medicamentelor cu a oxigenului si poate fi folosit si in timpul noptii, atunci cand cel mic doarme.

Aparat de aerosoli cu pulbere uscata - un astfel de aparat de aerosoli genereaza particule solide si este mai degraba potrivit pentru copiii mai mari. Se foloseste ceva mai greu si necesita o inhalare mai profunda.

Aparat de aerosoli cu doze masurate - un astfel de aparat de aerosoli se asemenea cu un nebulizator, iar depunerea pulmonara se face prin inspiratii lente, realizate cu ajutorul accesoriilor cu care dispozitivul vine la pachet.

E important ca parintii sa stie, atunci cand cauta un aparat de aerosoli, ca sunt cateva criterii de luat in considerare, altele decat modul de functionare al acestuia. E important ca modelul de aparat de aerosoli sa aiba toate accesoriile necesare in timpul folosirii: masca pentru adult, masca pentru copil, piesa de gura si piesa pentru nas. El mai trebuie sa fie usor de manevrat si de curatat.

E importanta ca un aparat de aerosoli sa se regaseasca in orice casa cu micuti. Articolele de sanatate pentru cei mici sunt indispensabile, iar aici ne referim si la termometre, umidificator, purificator pentru aer si multe altele. Iar la Noriel le gasesti pe toate, la preturi accesibile si interesante. Trebuie numai sa le descoperi!

Schimbare de calcule în Comisia Europeană. Ce portofoliu ar putea prelua România
Schimbare de calcule în Comisia Europeană. Ce portofoliu ar putea prelua România
Încercarea șefei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, de a obține o echipă cu mai multe femei în următorul mandat a agitat spiritele la Bruxelles, culminând cu o demisie surpriză cu...
Ce nu s-a văzut în campania lui Nicolae Ciucă. Analiza unui specialist în publicitate: „Asta a vrut să transmită"
Ce nu s-a văzut în campania lui Nicolae Ciucă. Analiza unui specialist în publicitate: „Asta a vrut să transmită"
Așa cum bine știm, staff-ul de campanie al lui Nicolae Ciucă „a furat" startul în campania pentru alegerile prezidențiale. Cartea fostului premier a fost promovată intens, cu câteva luni...
#aparat aerosoli , #copii
  1. Holeră într-o țară vecină cu România. Ce elemente favorizează răspândirea acestei boli teribile
  2. Reacție furioasă a Shakirei la un concert în Miami. De ce a părăsit scena celebra cântăreață VIDEO
  3. Scapă rapid de kilogramele în plus cu dieta de toamnă!
  4. De ce continuă românii să cumpere mașini Diesel. "Obsesia e și moștenită cumva, din tată în fiu"
  5. Vrei să renunți la carbohidrați? Ce efecte negative are acest obicei asupra organismului
  6. Alzheimer, simptomul ciudat pe care-l poți avea zilnic, fără să știi
  7. Ghid pentru alegerea unei haine de blană lungi sau scurte
  8. 5 lucruri pe care nu aveai cum să le știi înainte de a-ți lua primul câine
  9. Cum poți organiza o drumeție reușită în România? Tips and tricks care ar putea să te ajute
  10. Cea mai bătrână pisică din lume a murit. Ce vârstă avea venerabila felină cu blană lungă FOTO