Cate ganduri nastrusnice, atatea protectii de pat! Iata de ce trebuie sa le achizitionezi!

Advertorial
Miercuri, 28 Iulie 2021, ora 14:58
4503 citiri
Cate ganduri nastrusnice, atatea protectii de pat! Iata de ce trebuie sa le achizitionezi!
protectii pat FOTO: pixabay.com

Copiii sunt foarte imprevizibili. Sunt rapizi, iar flexibilitatea corpului le permite sa faca cele mai nastrusnice miscari. Uneori insa, acest lucru poate duce la producerea unor diverse accidentari, care ii pot rani pe micuti. Orice parinte isi doreste sa ofere un mediu cat mai sigur si confortabil copilului sau, de aceea majoritatea achizitioneaza protectii pat, care sa ii fereasca de cazaturi sau lovituri.

Pentru cei mici, patutul este locul de odihna, dar si de joaca. Practic, cam toata activitatea lor se desfasoara in principal in pat. Transformarea acestui spatiu intr-un loc sigur este uneori o provocare, dar cu echipamentele potrivite vei putea indeplini aceasta misiune.

Din gama celor mai eficiente protectii de pat bebelusi fac parte barierele pat, bumperele si aparatorile laterale. Au fost create cu scopul de a oferi un somn fara incidente pentru cel mic si un spatiu de joaca sigur. In acest fel, si tu vei fi mai linistit stiind ca nazdravanul tau este in siguranta in orice moment.

Barierele pentru pat si aparatorile laterale sunt cele mai bune modalitati prin care iti poti proteja copilul atunci cand doarme sau cand se joaca. Datorita faptului ca sunt multifunctionale, acestea se pot transforma rapid intr-un tarc de joaca potrivit pentru orice copil.

Metodele improvizate de protectie cu perne sau jucarii de plus nu sunt o solutie recomandata. Daca micutul tau doarme intr-un pat care nu este special amenajat pentru el sau doarme in pat cu tine, atunci instalarea unor protectii de pat pe toate lateralele este cea mai sigura optiune. Aceste bariere vor impiedica accidentele si iti vor da posibilitatea sa desfasori activitatile zilnice intr-un mod mult mai linistit.

Cu siguranta te-ai gandit de multe ori la riscurile ca micutul tau sa se loveasca la cap sau sa cada si sa sufere o serie de alte lovituri in restul corpului. Pentru a te scapa de acest stres, producatorii au adus pe piata bumperele. Acestea impiedica lovirea bebelusului de cadrul patului, ii ofera protectie maxima si un somn linistit. Variantele impletite sunt confectionate dintr-un material moale si placut la atingere.

Aparatorile laterale pentru protectia patutului sunt flexibile si moi. Sunt realizate din spuma de memorie, sub forma de bumpere multifunctionale, extrem de utile pentru limitarea spatiului de somn al copilului. Specialistii recomanda instalarea mai multor aparatori laterale pentru pat, astfel incat sa nu existe zone descoperite.

Fixarea acestora se face foarte eficient fiind concepute special pentru a nu lasa spatii goale intre saltea si bumper. Intrucat sunt flexibile, pot fi indoite dupa necesitati si se pot transforma rapid intr-o zona de joaca.

Un lucru deosebit de important este ca toate aceste protectii de pat pentru copii sunt testate de specialisti si au primit avizul in ceea ce priveste utilizarea in siguranta. Materialele din care sunt confectionate sunt prietenoase cu pielea micutilor, nu produc alergii si au un aspect placut. Cei mici le accepta cu usurinta si le considera un alt mod de distractie.

Buy4Baby.ro iti pune la dispozitie cele mai mari aparatori laterale si cele mai bune si inalte protectii pat pentru copii din Romania. Produsele sunt disponibile intr-o gama variata de culori si dimensiuni, astfel incat sa gasesti cu usurinta modelul cel mai potrivit pentru copilul tau. Inainte de a consulta produsele din oferta, masoara dimensiunile patului, inaltimea si ia in calcul pozitia acestuia. Astfel, vei sti exact ce fel de aparatori sau bariere va trebui sa achizitionezi.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#protectii pat, #protectii pat copil , #copii