Ce aplicatii educationale sunt recomandate copiilor?

Duminica, 18 Mai 2014, ora 10:05
6253 citiri
Ce aplicatii educationale sunt recomandate copiilor?

Cei mai multi copii sunt pasionati de jocurile de pe telefon, dar telefoanele si tabletele nu sunt numai pentru Facebook si Angry Birds sau Candy Crush.

Aplicatiile educative vin in ajutorul parintilor pentru ca sunt atractive pentru copii, dar ofera si posibilitatea dezvoltarii creativitatii, a unor notiuni de limbi straine sau de matematica sau logica.

Iata cateva aplicatii pentru smartphone si tableta extrem de utile in educatia copiilor:

Povesti

Aplicatia educativa Povesti a fost special conceputa pentru copilul tau si este disponibila pentru telefoanele sistem de operare Android si iOS.

Invita-l sa intre in lumea povestilor nemuritoare, a basmelor si a legendelor.

Aplicatia vine cu 4 povesti gratuite si cu posibilitatea achizitionarii altor povesti la un pret de aproximativ 4 lei per poveste.

Povestile sunt citite de actori cu experienta, sunt ilustrate profesionist si sunt interactive.

A Day At The Circus

20 de joculete cu clovni, jongleuri si animale de la circ ii asteapta pe cei mici pentru a-i invata despre viata la circ. Aplicatia este disponibila in 7 limbi straine: suedeza, engleza, franceza, spaniola, portugheza, olandeza si germana.

Mobile Montessori Free

Activitatile Montessori acum si pe dispozitivul tau Android. Aplicatia contine 4 activitati gratuite si 4 activitati premium.

Kids Education Puzzle

Aplicatia contine peste 60 de puzzle-uri perfecte pentru prescolari! Aplicatia este viu colorata si poate pune bazele invatarii limbii engleze.

Invatam animalele

Invatam animalele este o aplicatie educativa si interactiva cu sunete si imagini reale, care iti va ajuta copilul sa cunoasca peste 50 de animale domestice si salbatice si sa-si evalueze noile cunostinte acumulate.

Citeste si:
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 26 mai, că cea mai mare greșeală a guvernului a fost ”liberalizarea haotică la energie”. El a lăudat, în schimb, creșterea economică...
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă a prezentat, la Liga Aleşilor Locali organizată de PNL joi 26 mai, la Braşov, bilanţul guvernării în prima jumătate a anului. Premierul a precizat că, după şase...