Cele mai bune aplicatii pentru copii (iPad)

Duminica, 25 Mai 2014, ora 07:28
4435 citiri
Cele mai bune aplicatii pentru copii (iPad)

iPad-ul de la Apple a devenit unul dintre cele mai populare produse electronice din ultimii ani.

Device-ul a aparut la nevoia oamenilor de a naviga pe Internet, de a urmari filme si de a se juca fara a fi legati de un laptop sau un desktop.

Conform Apple, exista peste 475.000 de aplicatii dedicate iPadului. Printre ele veti gasi si aplicatii dedicate copiilor, fie ca sunt jocuri, fie ca sunt instrumente educationale.

Va propunem cateva aplicatii pentru cei mici, care imbina invatatul cu distractia.

"Invatam animalele" este o aplicatie educativa si interactiva cu sunete si imagini reale, care il va ajuta pe copilul tau sa cunoasca peste 50 de animale domestice si salbatice si sa-si evalueze noile cunostinte acumulate.

Aplicatia pentru Android "Invatam animalele" contine imagini si sunete cu peste 50 de animale, grupate in animale domestice si animale salbatice.

Copiii isi pot testa abilitatile de recunoastere a animalelor prin testele de evaluare.

Una dintre cele mai distractive aplicatii pentru desenat! Prin adaugarea de squiggles orice desen poate prinde viata. Aplicatia dezvolta creativitatea si coordonarea mana-ochi.

Aplicatia educativa Povesti a fost special conceputa pentru copilul tau si este disponibila pentru telefoanele cu sistem de operare Android si iOS. Invita-l sa intre in lumea povestilor nemuritoare, a basmelor si a legendelor.

Aplicatia vine cu 4 povesti gratuite si cu posibilitatea achizitionarii altor povesti la un pret de aproximativ 4 lei per poveste. Povestile sunt citite de actori cu experienta, sunt ilustrate profesionist si sunt interactive.

In jurul ceasului are ca scop invatarea citirii ceasului prin asocierea orelor cu activitatile de zi cu zi. Aplicatia cuprinde un set de 24 de minijocuri, unul pentru fiecare ora din zi.

Fanii Scooby Doo se vor bucura de un ebook animat care ii va ajuta sa invete sa citeasca. Aplicatia le da posibilitatea celor mici sa-si inregistreze vocea, sa faca puzzle-uri.

Citeste si:
Scandal în PNȚCD. Aurelian Pavelescu, acuzat că a produs multe ”găuri negre” legate de vânzarea unui sediu
Scandal în PNȚCD. Aurelian Pavelescu, acuzat că a produs multe ”găuri negre” legate de vânzarea unui sediu
Comitetul Naţional de Conducere al PNŢCD îl acuză, sâmbătă, pe Aurelian Pavelescu de ”management defectuos” şi de multe ”găuri negre” legate de vânzarea unui sediu. Imobilul ar fi...
Guvernul României donează Ucrainei măşti chirurgicale, viziere şi combinezoane
Guvernul României donează Ucrainei măşti chirurgicale, viziere şi combinezoane
Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat în şedinţa de sâmbătă două hotărâri privind acordarea de asistenţă internaţională gratuită pentru Ucraina şi scoaterea de...