Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

De ce ar trebui sa dansezi cu fiica ta

Sambata, 09 Februarie 2019, ora 14:45
8749 citiri
De ce ar trebui sa dansezi cu fiica ta
Foto: Pixabay.com / CC0 Creative Commons

Atunci cand mergi la o nunta, ai observat ca unul dintre cele mai frumoase momente este cel in care tatal danseaza cu fiica sa, mireasa? Iar daca ai o fiica, probabil ca abia astepti sa impartasesti acest moment cu ea.

De asemenea, probabil ca iti place sa dansezi cu fiica ta, indiferent daca o faceti acasa, la o petrecere cu prietenii sau la alte evenimente. In cazul in care nu faceti acest lucru, nu astepta nunta acesteia pana sa dansezi cu ea. De fapt, danseaza cu ea de fiecare data cand poti.

Iata patru motive pentru care ar trebui sa dansezi cu fiica ta!

1. Stabilesti standarde corecte

Cu mult inainte de ziua nuntii, tatii au posibilitatea de a stabili standardele corecte pentru barbatii cu care fiicele lor isi vor petrece restul vietii.

Tatii trebuie sa le arate fiicelor ce ar trebui sa astepte de la baietii cu care au relatii de-a lungul timpului si de la barbatii cu care se vor casatori in cele din urma.

Fiica ta ar trebui sa fie cu un barbat care ii onoreaza corpul, care o tine de mana, care o protejeaza, care rade cu ea, care o pretuieste incomensurabil si care o iubeste cu adevarat. Fiica ta ar trebui sa vada toate aceste lucruri atunci cand tu, tatal ei, dansezi cu ea.

2. Creati amintiri impreuna

Stii cat de important este sa creezi momente memorabile alaturi de copiii tai? Acestea presupun lucrurile pe care le faci cu copiii, ducand la amintiri durabile, de care cei mici isi vor aduce aminte cu drag atunci cand cresc.

Dansul cu fiica ta poate fi un moment memorabil perfect pentru aceasta, indiferent daca radeti in hohote la sfarsitul melodiei sau daca plangeti unul in bratele celuilalt. Cu siguranta acestea vor fi amintiri pe care le veti pretui ambndoi.

In plus, fiica ta isi va da seama ca poate conta pe tine si cand este vorba de distractie, insa si cand este trista si simte nevoia sa se descarce.

3. Spune-i ca este frumoasa

Danseaza cu fiica ta, dar asigura-te ca o tii aproape si ii spui ca este frumoasa si speciala. La fel ca partenera ta, fiica ta simte nevoia sa auda ca este frumoasa si captivanta.

Mai exact, fetita ta trebuie sa stie ca frumusetea ei nu este doar exterioara, ci si ca are o inima buna si talente incredibile. Atunci cand dansezi cu fiica ta, ai parte de o oportunitate perfecta pentru a-i afirma frumusetea.

4. Valideaza dragostea ta

Atunci cand iti imbratisezi fiica in timpul dansului, ii spui acesteia ca o iubesti mai mult decbt isi va putea da seama vreodata, chiar daca nu spui nimic cu voce tare.

Incearca sa creezi momente speciale in care sa dansezi cu fiica ta, pentru ca, mai repede decat iti poti da seama, aceasta va dansa cu partenerul sau.

Tu cat de des dansezi cu fiica ta? Care este cantecul vostru preferat pe care ati dansa oricand?

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#sfaturi parinti, #relatie tata fiica , #copii