Jucariile de exterior, asul din maneca parintilor contra dependentei de calculator si televizor

Joi, 25 Aprilie 2013, ora 11:01
1800 citiri
Jucariile de exterior, asul din maneca parintilor contra dependentei de calculator si televizor

Articolele pentru exterior, prezente in ofertele magazinelor de jucarii, sunt principalele atractii ale copiilor in sezoanele calde si una dintre cele mai distractive metode prin care parintii pot incuraja si convinge prichindeii sa fie activi si sa stea departe de tentatia nociva a televizorului sau a calculatorului.

De cum dau primele raze mai caldute ale soarelui, copilasii isi trag parintii de manute si ies in parcuri pentru a se distra copios alaturi de ceilalti copii. Iata cateva idei de jucarii de exterior din care parintii se pot inspira pentru a deschide apetitul copiilor pentru miscare fizica, intr-un mod distractiv si interesant pentru ei!

Centre de joaca pentru exterior

Centrele de joaca pentru exterior, care sunt realizate sub forma unor ansambluri din mai multe jucarii de plaja, apa si nisip reprezinta una dintre ultimele gaselnitele moderne pe care le-au gandit producatorii de jucarii pentru a stimula pofta de joaca a copiilor in aer liber.

Seturi de joaca pentru nisip

Seturile de joaca pentru nisip sunt cele mai la indemana si accesibile jucarii cu care copiii se pot juca in parculet, la mare sau in alte spatii amenajate cu nisip. Pe langa faptul ca ii face sa fie mai activi, le stimuleaza creativitatea si imaginatia. Este si un antrenament propice pentru dezvoltarea perspicacitatii si indemanarii acestora.

Biciclete si triciclete

Bicicletele si tricicletele sunt jucariile de exterior cele mai atragatoare pentru cei mici. Pe langa faptul ca le ofera posibilitatea de a explora mediul si de a cunoaste imprejurimile, aceste jucarii le ofera posibilitatea de a face miscare fizica si de a sta deoparte de dependenta de calculator sau televizor si de influentele negative ale acestor gadgeturi moderne.

Leagane si tobogane

Leaganele si toboganele sunt alte tipuri de jucarii care trezesc interesul prichindeilor pentru joaca in aer liber si pentru putina miscare fizica. Micutii isi dezmortesc astfel oasele si isi intaresc musculatura alergand de la o jucarie la alta, in incercarea de a le exploata cat mai mult.

Chiar daca astfel de dispozitive se gasesc din plin in parcuri, exista ansambluri de leagane sau seturi cu tobogane care pot fi cumparate si instalate in propria curte sau gradina, astfel incat micutul sa le aiba la discretie ori de cate ori doreste sa se joace in ele.

Seturi de hochei, fotbal, baschet

Sporturile in aer liber sunt variate, interesante si esentiale pentru mentinerea activa a celor mici. Pentru a avea copii pasionati de sport, este indicat ca parintii sa le deschida apetitul pentru miscare fizica inca de mici.

Exista o multime de seturi pentru diverse sporturi - hochei, fotbal, baschet etc. - pe care parintii le pot cumpara si darui celor mici. In acest fel, isi dau seama pentru care dintre ele acestia manifesta un interes crescut si le ofera posibilitatea de a-l inscrie la centre sportive de performanta, pentru a le aprofunda.

Toate aceste jucarii de exterior, esentiale pentru dezvoltarea fizica, sociala si chiar intelectuala a copilului se gasesc din abundenta pe site-urile specializate cu astfel de produse, printre care si jucarii.com.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#jucarii copii, #jucarii exterior copii, #miscare fizica copii, #joaca aer liber copii, #joaca copii , #copii