Magia Craciunului este redata de catre paradisulpersonajelor.ro

Miercuri, 23 Decembrie 2015, ora 12:06
2132 citiri
Magia Craciunului este redata de catre paradisulpersonajelor.ro

Se apropie cu pasi repezi sarbatorile de Craciun si atat copiii, cat si adultii asteapta venirea acestor mari sarbatori, dar si al lui Mos Craciun.

Magia sarbatorilor de iarna il aduce pe Mos Craciun, batranelul care este foarte preocupat de a asigura lucrurile, jucariile si dulciurile ce ii plac micutului si care a trimis deja o scrisoare.

Un foarte mare impact il are si Mos Craciun in carne si oase, care poate veni din partea unor firme specializate cu animatori petreceri copii, precum Paradisulpersonajelor.ro.

Cu o zi inainte de venirea Ajunului si a sarbatorii Nasterii Domnului, copiii asteapta cu nerabdare si emotie darurile primite de la Mos Craciun. In momentul in care micutii povestesc cu seriozitate despre batranelul cu barba alba si cu burta mare, care ajunge la ei cu o sanie trasa de reni, tocmai de la Polul Nord, este absolut necesar ca macar o data sa aiba ocazia sa faca cunostinta cu insusi Mos Craciun. De aceea, paradisulpersonajelor.ro este locul din care se pot transpune in realitate ideile de a aduce un Mos Craciun adevarat in casa pentru a implini bucuria sufleteasca a copilului.

Mos Craciun, asa cum traditia il numeste, este foarte preocupat in perioada sarbatorilor de iarna, mai ales in noaptea de Craciun, pentru a recompensa copiii cuminti cu diferite lucruri, jucarii si dulciuri. Traditia spune ca, in timpul anului, Mos Craciun primeste diferite informatii, primeste si trimite scrisori, face vizite copiilor, apoi prioritizeaza si stabileste agenda cu numele copiilor recompensati din intreaga lume pentru a imparti daruri.

Avand in vedere ca micutii il asteapta cu nerabdare pe Mos Craciun, acestia ii trimit scrisori, informandu-l de faptul ca au fost cuminti si spunand ce cadouri isi doresc foarte mult. Psihologii afirma faptul ca magia lui Mos Craciun trebuie sa dainuiasca in jurul copiilor cat mai mult timp, avand un efect benefic asupra acestora.

De altfel, spun ca micutii isi creeaza propria lume imaginara si, de aceea, au nevoie de aceste mici cadouri care le alimenteaza imaginatia. Prin urmare, psihologii recomanda ca micutii sa faca cunostinta cu Mos Craciun, cel putin o data in viata.

Paradisulpersonajelor.ro ofera si anul acesta costume reale pentru a intruchipa personajul, dar si o multime de animatori si magicieni pentru a incanta serbarile copiilor.

Paradisulpersonajelor.ro ofera cadouri parintilor si copiilor

Pentru ca sarbatorile de Craciun se apropie cu pasi repezi, Mos Craciun de la paradisulpersonajelor.ro recomanda o rezervare din timp pentru a beneficia de super reduceri.

Paradisulpersonajelor.ro a gandit o lista de tarife foarte bine stabilite, potrivite pentru orice buzunar. Pachetul Gold Plus are pretul de 250 de lei si include venirea lui Mos Craciun si ajutorul acestuia pentru a imparti darurile celor mici si pentru a anima atmosfera. Ajutoarele lui Mos Craciun fac pentru copii modelaje de baloane si face-painting, dar si un program interactiv de colinde.

Pachetul Mos Craciun Deluxe are pretul de 180 de lei pe ora si implica costumatia Lui Mos Craciun la cele mai inalte standarde, din catifea cu blana si accesorizat cu pietre semipretioase cusute manual. Daca magia sarbatorilor este mai intensa, atunci se poate apela la ajutoarele Mosului: Craiasa Zapezii, Zana Fulg de Nea, Craciunita si Spiridusii. Pretul acestui pachet este de 89 de lei pe ora.

Asadar, magia sarbatorilor de iarna poate fi simtita de fiecare persoana care apeleaza la paradisulpersonajelor. In plus, preturile sunt foarte accesibile pentru orice buzunar, incepand de la 40 de lei si pana la 89 de lei pe ora. Totul vine de la Paradisul Personajelor pentru ca bucuria sa fie infinita in fiecare familie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Mos Craciun petrecere copii, #animatori petrecere copii, #inchiriere Mos Craciun , #copii