(P) Personajele preferate din povesti vin la petrecerea copilului - distractie marca Paradisul Personajelor

Marti, 22 Martie 2016, ora 17:16
2594 citiri
(P) Personajele preferate din povesti vin la petrecerea copilului - distractie marca Paradisul Personajelor

Petrecerile aniversare pentru copii le ofera parintilor posibilitatea de a se folosi de creatie si de o riguroasa planificare, pentru ca micutii sa fie extrem de incantati de singura zi din an speciala si dedicata lor.

Exista o multime de posibilitati nelimitate pe care parintii sa le incorporeze bine pentru o petrecere aniversara cu tematia, iar Paradisul Personajelor se bucura sa le fie alaturi prin servicii si promotii de nerefuzat pentru zambetul si atractia copiilor.

Prin alegerea unei anumite teme care sa fie in conformitate cu varsta copilului, parintii mizeaza pe decoratiuni, produse alimentare, personaje deghizate, dar si animatori sau magicieni de petrecere, incat intreaga zi sa fie plina de euforie, zumzete si chipuri de fericire.

Un meniu prietenos pentru copil in ziua celebrarii sale de nastere va fi ca un omagiu pentru anii ce vor veni, incat fiecare invitat sa aiba parte de un sentiment de apreciere, multumire si de incurajare pentru bucuria de a fi copil.

Cei mai tari animatori sunt invitati la petrecerea copilului

Parintilor le este usor sa cada in capcana copiilor de a le planifica o petrecere din simplul fapt ca nu pot fi refuzati nicicand.

Petrecerea se va roti mereu in jurul valorii copilaresti, si, cu toate acestea, nu mai conteaza perioada din an atunci cand tematica evidentiaza modul in care fiecare copil are parte de una din cele mai antrenante petreceri alaturi de animatori.

Impreuna cu animatorii de la Paradisul Personajelor, copiii se vor distra, se vor amuza cu jocuri si cantece, vor pune in sceneta jocuri de rol, vor avea ore de pictura pe fata si se vor amuza pana la cele mai mici detalii.

In planificarea unei petreceri pentru copii, parintii iau mereu in considerare interesele copilului, pasiunile sau preferintele pentru anumite personaje, anumite hobby-uri sau talente, filme preferate, si, de cele mai multe ori, copiii sunt cei care isi aleg tema pentru petrecere.

ncantarea va fi de 10 ori mai mare daca cei mici sunt lasati sa improvizeze, sa fie creativi si sa isi spuna dorintele in materie de planificare a petrecerii. La urma urmei, petrecerea este in cinstea lor si ei trebuie sa fie cei care se vor simti extraordinar de bine.

Cele mai inedite petreceri cu animatori pentru copii au loc in propria locuinta, in curte sau chiar in spatii special amenajate pentru copii.

Clubul de distractie Paradisul Personajelor pune la dispozitia parintilor 5 ore exceptionale de petrecere, la pret de 4 ore, acolo unde cei mici se vor distra alaturi de personajele favorite. Nu se uita nici de supereroi, inzestrati cu puteri unice, arme magice, care au menirea de a strange energia din copii, reiesind un suc prospat de jovialitate.

Jocuri creative asigurate de animatorii pentru petreceri

Fiecare material necesar pentru indeplinirea jocurilor creative sunt asigurate de catre echipa de profesionisti de la Paradisul Personajelor, care isi intampina primavaraticii cu o oferta de nerefuzat: 80 de lei ora de distractie, cu servicii de 5 stele pentru fiecare serbare aniversara.

Oferta de animatie pentru petrecerea copilului poate fi personalizata la cerere, in functie de dorintele parintilor si ale copiilor, care isi vor dori cu siguranta o piniata in forma de animal preferat, de baloanele Jumbo sau de masina profesionala de balonase.

De altfel, in categoria serviciilor destinate animatiei de petrecere, specialistii in petreceri magice ofera si rochii sau costume identice cu ale personajului preferat prezent la petrecere, la super preturi pentru fiecare.

Cu siguranta, in materie de petreceri reusite, Paradisul Personajelor este privilegiat, atat de copiii incantati de petrecerile unice, cat si de parintii care isi lasa micutii in grija celor mai buni din domeniu, timp in care se pot bucura de putin timp liber si pentru ei.

Citeste si:
Ludovic Orban anunță că va candida la funcția de președinte al României: ”Mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva”
Ludovic Orban anunță că va candida la funcția de președinte al României: ”Mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva”
Liderul partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a anunţat marţi, la lansarea organizaţiei judeţene de Ilfov, că a hotărât să candideze la preşedinţia României, afirmând că îi este...
Ciolacu, un ultim apel către colegii din Coaliţie: ”Pensiile speciale care ne costă 2 miliarde de euro anual trebuie supraimpozitate”
Ciolacu, un ultim apel către colegii din Coaliţie: ”Pensiile speciale care ne costă 2 miliarde de euro anual trebuie supraimpozitate”
Marcel Ciolacu a scris, marţi pe Facebook, că face un ultim apel către colegii din Coaliţie, înainte de şedinţa de miercuri. El spune că pensiile speciale care ne costă peste 2 miliarde de...