Casual sau business? Rever iti face costumul barbatesc la comanda

Vineri, 01 Noiembrie 2013, ora 11:21
2646 citiri
Casual sau business? Rever iti face costumul barbatesc la comanda

Tinutele create la comanda, atat costumele personalizate, cat si pantofii, camasile sau accesoriile facut special pentru tine, sunt calea cea mai sigura catre o tinuta unica, perfect adaptata dimensiunilor si gusturilor tale. Indiferent ca esti adeptul stilului casual sau ca in garderoba ta primeaza tinutele business, costumul barbatesc se adapteaza oricarui tip de eveniment si cerinte.

Atelierul Rever iti poate raspunde prompt la orice solicitare legata de crearea unui articol vestimentar sau de incaltaminte realizat pe comanda, astfel incat sa-ti poti crea propria personalitate vestimentara.

Marimile standard ale costumelor din magazine nu se muleaza perfect pe conformatia unica a fiecarui barbat. Realizarea costumelor la comanda este cea mai practica si eficienta cale de a obtine o tinuta perfecta, care sa te reprezinte, Rever oferindu-ti cea mai diversificata gama de stofe semnate de renumite tesatorii din intreaga lume si posibilitati de personalizare fara limite.

Costume casual pe comanda

Costumul barbatesc poate fi integrat cu succes in tinutele de zi, in ciuda opiniei multor barbati care le considera pretentioase si greu de asortat. Alegand modelul preferat de pe Rever.ro, poti crea tot soiul de combinatii si tinute speciale, cu care sa-ti conturezi un stil vestimentar reprezentativ. In plus, magazinul iti ofera si o gama variata de pantofi si accesorii, create tot la comanda, cu ajutorul carora sa-ti poti personaliza tinutele si sa iesi din cotidian.

Costum Casual orange Herringbone - indrazneste sa porti culori in tinutele de zi!

Costum Casual Checks - incearca imprimeuri geometrice, de mare efect!

Costum Blue Stripes '30 - adopta stilul vintage in tinutele de zi!

Costume business pe comanda

Tinutele business sunt ceva mai pretentioase decat cele casual, in care te poti juca liber cu accesoriile si culorile. In conditiile in care mediul business impune o anumita eticheta vestimentara, iar prima impresie conteaza enorm in succesul unei afaceri, este important sa-ti dai silinta si sa te prezinti la intalniri cu un costum de inalta clasa, facut la comanda. Rever.ro nu iti ofera doar posibilitatea de a comanda un costum clasic, ci vine cu o gama de modele noi si interesante, care sparg tiparele adesea sobre, ale tinutelor mult adoptate de majoritatea barbatilor, din lipsa de idei si inspiratie.

Costum Purple Check - finete si rafinament, chiar si in afaceri

Costum Wine Red - culoare si bun gust in nuante la moda!

Costum Blue Check - fara greseala!

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#ostume la comanda, #costume casual, #costume business, #costume barbati, #Rever ro , #costume moda