"Cruella", cel mai asteptat film al anului, intra in cinematografe. Care e povestea si cine e super-actrita in rol principal VIDEO
Life style / Cruella
Din punct de vedere al interesului manifestat de cinefili, productia "Cruella" poate fi considerat deocamdata cel mai asteptat film al anului 2021. Este vorba despre o poveste uimitoare cu una dintre figurile legendare ale cinematografiei. De aceasta data, rolul maleficei "Cruella" este interpretat de o actrita celebra la Hollywood, Emma ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Cruella . Această zonă va concentra articolele categoriei Life style din Ziare.Com care au subiectul principal: Cruella.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Cruella, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Life style , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.