Ce defecte ale femeilor ii atrag pe barbati

Luni, 03 Noiembrie 2014, ora 22:04
14369 citiri
Ce defecte ale femeilor ii atrag pe barbati
Foto: Cosmopolitan

Foarte adesea se naste intrebarea "cum este posibil ca unor barbati sa le placa anumite defecte ale unei femei?". Nu vorbim desigur de cele mari, ci de micile imperfectiuni care le dau femeilor un farmec aparte si le fac sa fie diferite de toate celelalte.

Un scurt tur de orizont asupra acelor defecte pe care le adora barbatii va propune Cosmopolitan.

Micile defecte fizice

In societatea actuala ne lovim adesea de obiceiul de a retusa fotografii, ceea ce ne face sa credem ca barbatii sunt atrasi doar de femeile inalte si zvelte.

In realitate, lucrurile stau cu totul altfel in cazul multor barbati, care, dimpotriva, sunt pasionati de ceea ce femeile numesc in mod eronat defecte.

De exemplu, barbatii vad in femeile mici de statura ocazia de a-si pune in valoare instinctul de mascul protector. Cat despre grasimile abdominale, dar mai ales cele de pe solduri, pe care multe femei incearca sa le ascunda sau de care se rusineaza, este bine de retinut ca multi barbati simt placerea sa le atinga, preferandu-le oaselor proeminente. Acelasi lucru se intampla in cazul feselor prea mari si a bratelor dolofane.

Trecand la aspectul fetei, pistruii sunt preferati de catre barbati si nu straturile groase de fond de ten. Iata o opinie total diferita de a femeilor.

Urechile mari sau putin departate de cap, dintii neuniformi, parul cret, aceste chestiuni minore pe care femeile ar dori sa le schimbe, fara sa stie ca tocmai ele dau farmec, sunt atuuri de care femeile se pot folosi ca sa-i atraga pe barbati.

Femeile gurmande, geloase, lipsite de experienta

Se aude de multe ori spunandu-se ca gelozia ii exaspereaza pe barbati (desigur nu facem referire la gelozia patologica). Dimpotriva, ei doresc sa vada ca o femeie se enerveaza, deoarece le flateaza egoul si cred ca asa primesc asigurari legate de sentimentele fata de ei.

Multe studii au demonstrat ca barbatii se simt bine in prezenta unei femei careia ii place sa manance, sa-si satisfaca mici placeri ale vietii. De aceea, nicio femeie nu trebuie sa roseasca atunci cand savureaza o prajitura delicioasa cu ciocolata.

Percepute ca defecte la femei, in ochii barbatilor se transforma in calitati. Printre ele se afla si timiditatea. Barbatilor nu le place ca o femeie sa faca efortul de a deveni femeia fatala ca sa fie sedusi. Micile temeri si ezitarile ii "topesc" pe barbati.

Pe de alta parte, ambitia este una dintre calitatile apreciate de barbati. Le place spiritul antreprenorial al femeilor cu proiecte in palmares ce nu-i privesc direct pe ei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#cunoasterea defecte femei, #atractie barbati defecte femei , #cuplu