Ce spune comanda de la restaurant despre tine, la prima intalnire

Duminica, 16 Octombrie 2011, ora 17:12
9907 citiri
Ce spune comanda de la restaurant despre tine, la prima intalnire

Atunci cand ai o prima intalnire cu o persoana pe care vrei sa o impresionezi, trebuie sa ai grija la toate aspectele, de la felul cum te imbraci, machiezi, vorbesti, pana la ce mancare te decizi sa comanzi. Fiecare detaliu in parte va dezvalui cate putin din personalitatea ta.

In ceea ce priveste mancatul propriu-zis, la orice restaurant ai merge poti alege dintr-o multime de optiuni. Iata ce spun unele dintre acestea despre tine, potrivit The Daily Meal:

Apa minerala: oricum ai intoarce acest fapt, denota clar faptul ca nu te multumesti cu lucruri simple. Vei demonstra cu varf si indesat asta daca vei comanda o sticla de apa din Alpi, care nu are multe lucruri diferite fata de cea de la robinet, in afara de prestigiu.

Salata cu creveti: nu prea vrei sa iti arati gusturile, asa ca te gandesti sa comanzi ceva cat mai simplu cu putinta. Cel mai probabil vei opri la primul fast-food in drum spre casa si vei manca ceva mai consistent.

Piept de pui fara os, fript: este un fel de mancare cat se poate de plictisitor, asa ca vei da dovada de foarte putina lipsa de imaginatie.

Un bol mare de spaghete: vei fi putin peste cel care comanda piept de pui, cu exceptia situatiei in care te afli intr-un restaurant italian, unde este mai mult decat plictisitor sa comanzi acest lucru.

Incearca, totusi, sa alegi o specialitate care sa contina ingrediente mai interesante.

Costita in sange: asta inseamna ca deja ai niste gusturi definite, pe care vrei ca lumea sa le respecte. Ai putea da dovada si de putina nerabdare.

Orice fel de carne rosie gatita indelung: iti place cu siguranta carnea, dar nu acorzi foarte multa importanta gustului ei, ci te bucuri doar de pasiunea ta de carnivor. Ai putea da un pic de importanta si detaliilor.

Somon in crusta: ai gustat mancaruri foarte bune, dar nu esti inca sigur ca poti sa faci diferenta intre diverse tipuri de peste, asa ca alegi ceva ce ai mai gustat de zeci de ori, pentru a fi sigur ca nu dai gres. Esti cam usor de ghicit.

Costite la gratar: vei lasa o impresie buna daca vei reusi sa cureti toata carnea de pe oscioare fara sa te murdaresti pe costum, dar mai bine te lasi pagubas daca ai impresia ca nu te vei descurca. Oricum, riscul e mare sa-ti ramana ceva intre dinti si sa nu mai poti zambi toata seara.

Un adevarat festin: daca vrei si aperitive dintre cele mai variate si doua feluri principale si un desert in toata regula, poate insemna ca tocmai ai venit de la sala si iti permiti sa intreci putin masura. Totusi, poti crea si impresia ca mananci tot timpul la fel de mult, fapt care nu denota prea multa stapanire de sine.

O pizza pe care sa o poti imparti cu alta persoana: asta poate sa iti dea timp sa cunosti mai bine persoana cu care imparti pizza, trebuind sa dai dovada de rabdare pana gasiti ceva de care sa fiti multumiti amandoi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#alegere fel mancare semnificatie, #comanda restaurant semnificatie, #mancare preferata semnificatie personalitate, #mancare prima intalnire, #mancare cina romantica , #cuplu