Cum sa iti "dresezi" iubitul, conform dorintelor tale

Luni, 01 August 2011, ora 21:27
10920 citiri
Cum sa iti "dresezi" iubitul, conform dorintelor tale

Multe femei se plang de lipsa de profunzime a partenerilor de viata si de latura lor animalica, bazata pe instincte. Pornind de la aceasta idee, insa, poti gasi o solutie prin care sa poti sa-ti faci sotul sau iubitul sa-ti faca pe plac, in diverse situatii, fara ca el sa-si dea seama de acest lucru si sa se simta manipulat.

Desi poate ca nu suna prea flatant pentru ei, barbatii pot fi la fel de usor de pacalit ca un animal de companie, iar trucurile prin care vei reusi acest lucru nu vor face niciun rau, ci doar va vor consolida relatia. Iata ce sfatuieste Self:

1. Ajungi acasa obosita de la lucru. Un catel ar veni si te-ar intampina bucuros, aratandu-si afectiunea, pe cand de la iubit primesti un "buna" de-abia rostit, caci si el a avut o zi grea.

Desi primul lucru care iti vine in minte este sa te superi si sa raspunzi si tu in aceeasi maniera rece si distanta, cel mai bine este sa fii tu cea primitoare si calda. Autorii unui studiu al Universitatii din California spun ca gesturile marunte sunt cele care consolideaza relatia.

Vazand atentie din partea ta, iubitul va fi foarte bucuros si va dori sa-ti acorde si el, la randul sau, afectiune, astfel incat o seara plictisitoare se va transforma intr-una romantica.

2. Te deranjeaza ca nu isi da niciodata seama cand este cazul sa spele el vasele. Din nou ia exemplu din felul in care te porti cu animalul de companie. Cand vrei ca acesta sa stea jos, ii spui clar "culcat!".

Asa trebuie sa faci si cu brabatul, caci el nu este bun la subtilitati, asa ca trebuie sa auda orice dorinta de-a ta cat mai clar cu putinta. Decat sa stai sa te lamentezi ca nu te intelege, fii tu mai directa.

3. Va vaitati tot timpul ca nu aveti timp de petrecut impreuna. Atunci cand ai un caine, insa, intotdeauna iti gasesti macar doua momente ale zilei in care sa iti plimbi animalul prin parc, pentru ca stii ca este absolut necesar.

Considera plimbarile romantice cu iubitul o necesitate si vei vedea ca iti vei face timp pentru ele.

4. Iubitul ti-a gresit cu ceva si acum nu vorbesti cu el. Daca animalutul tau preferat te-ar supara, ai sta zile in sir fara sa-i vorbesti? Nu. L-ai certa pe moment, incercand sa-i arati ce nu ti-a convenit din comportamentul lui, ai sta cateva minute sau ore departe de el, pentru a se linisti spiritele si apoi l-ai ierta.

Sanse mari sunt ca acesta, la fel ca barbatul, sa nu mai faca aceeasi greseala, de teama sa nu te supere.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#sfaturi cuplu, #sfaturi relatie buna cuplu, #sfaturi comportament partener, #influenzeazi comportament partener, #comportament barbat relatie , #cuplu