De ce nu e bine sa visam persoana iubita

Luni, 27 Ianuarie 2014, ora 09:20
45507 citiri
De ce nu e bine sa visam persoana iubita
Foto: Inews

Vi s-a intamplat vreodata sa visati persoana iubita? Sa nu va ganditi la cine stie ce vise fierbinti, ci la un moment in care, de pilda, ati avut senzatia ca vreti sa va prindeti partenerul de picior, in timp ce el fuge de voi.

Cei care au avut astfel de vise pot povesti, cu siguranta, cat de groaznica este trairea. Senzatia neplacuta ramane si a doua zi, cand te trezesti si te uiti lung la persoana de langa tine, care doarme linistita in pat.

O echipa de cercetatori de la Universitatea din Maryland a explicat stiintific de ce avem astfel de vise. Conform oamenilor de stiinta, creierele noastre sunt capabile sa proiecteze anumite senzatii din vis in viata reala, noteaza INews.

Uneori avem senzatia ciudata ca ceea ce am visat chiar s-a intamplat sau urmeaza sa se intample. De aceea, unii oameni cred ca este vorba de un al saselea simt pe care l-ar poseda.

Cel mai rau este atunci cand cineva incearca sa-si explice singur visul si, astfel, intra intr-un cerc paranoic de suspiciuni. In acest fel, pe viitor s-ar putea sa li se intample exact lucrul de care sunt obsedati.

Ce spun visele despre starea noastra de sanatate

"Intr-adevar, uneori, creierul nu poate face distinctia dintre vis si realitate, chiar si dupa ce ne-am trezit", a declarat unul dintre cercetatori.

Cei mai expusi sunt gelosii, care transpun in vis realele lor suspiciuni. Curios este ca, potrivit studiului, oamenii mai independenti se gandesc tot timpul ca jumatatea lor se poarta urat cu ei. De aceea, sunt mai predispusi sa viseze astfel de lucruri.

#vise explicatii, #vise persoana iubita, #interpretare vise, #interpretare vise cuplu, #interpretare vis persoana iubita , #cuplu
Comentarii
Poza Prison
Prison
rank 1
Cercetatorii astia n-or avea nimic important de facut?