Portretul utilizatorului de agentie matrimoniala online in Romania

Joi, 28 Martie 2013, ora 12:38

   

Portretul utilizatorului de agentie matrimoniala online in Romania
Romanul care isi cauta dragostea pe net este de obicei barbat, trecut de 25 de ani, dar care nu a implinit inca 34 de ani, interesat de femei de aceeasi varsta, castigand pana la 1.200 de euro pe luna. Aproape jumatate din cei care intra in aceasta categorie este reprezentanta de absolventi de studii superioare.

Cei mai activi utilizatori au intre 40 - 44 de ani, acestia trimitand mesaje, comentand si vizitand cele mai multe profile, arata o statistica intocmita de sentimente.ro, lider pe aceasta piata. Ei sunt, se pare, interesati mai ales de femei de aceeasi varsta, deoarece majoritatea mesajelor se indreapta catre acest segment.

Cele mai cautate femei

Cele mai cautate femei au, in general, varste cuprinse intre 30 si 39 de ani. Ele primesc cele mai multe mesaje, inclusiv de la barbati mai tineri. Nici nu e de mirare, daca se ia in considerare faptul ca, in Romania, sunt 94 de barbati la 100 de femei.

Statisticile mai arata ca 11 milioane de romani nu au un partener, peste jumatate fiind din Bucuresti, si ca in fiecare an numarul persoanelor singure creste cu 9%, din pricina incidentei mari a divorturilor. Din ce in ce mai multi romani renunta la o relatie, fara a incerca sa remedieze lucrurile, asa cum procedau generatiile trecute.

Din cei 11 milioane de romani fara un partener, din care peste 7 milioane cu acees la Internet, doar 5,9% recurg la o agentie matrimoniala online. Romanii sunt mai reticenti decat cetatenii altor tari in ceea ce priveste gasirea sufletului pereche pe net. De pilda, in Europa, 10% din burlaci si burlacite isi cauta un partener pe site-urile de dating.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de5514 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
copysipaste
rank 1
"Ziaristii lui Peste"
Daca ne raportam la aceasta fraza:
"Statisticile mai arata ca 11 milioane de romani nu au un partener, peste jumatate fiind din Bucuresti", ar insemna ca jumatate din locuitorii Romaniei sunt singuri, iar Bucurestiul are o populatie mai mare de 5,5 milioane!
Ce inseamna sa nu pui o virgula unde trebuie, dar daca aceasta greseala ar fi facuta de anumiti oameni politici, cu precadere de la PDL, sa-i vezi atunci pe "ziaristii lui Peste" ce guralivi vor fi si ce va fi la gura lor!!!
Mai intai am gresit ca e o greseala de editare, dar "ziaristul lui Peste " continua cu fraza:
"Din cei 11 milioane de romani fara un partener, din care peste 7 milioane cu acees la Internet", acum cred ca e vorba de prostie!
inca-sunt-om
rank 5
Populatia Romaniei este de 20.254.866,si 11 milioane necasatoriti?
Populatia Romaniei este de 20.254.866.
Copii de la 0-14 ani sunt 3 milioane.
Batrani peste 65 de ani sunt 3 milioane,dar pensionari sunt 6 milioane.
Populatie matura intre 14-65 de ani sunt 14 milioane.

Daca pe situl sentimente.ro s-au inscris 7 milioane de necasatoriti din care 5 milioane numai din Bucuresti(populatia Bucurestiului 2 milioane),inseamna ca un bucurestean si-a facut peste 10 conturi pe acel sit,cu pseudonime diferite.

E posibil sa fie real numarul de 11 milioane necasatoriti,daca acum e la moda ca oamenii sa se cupleze fara a se mai casatori.
Vedec
rank 1
o retea sociala romantica buna, este:
Permite-ti sa va aduc la cunostinta aparitia proiectului online, www.uiuiu.ro. Prieteni sau iubiti, o retea sociala pentru Romani.
AndreeaIoana
rank 1
Xmatrimoniale.ro - Gaseste-ti perechea!
Buna prieteni! Va invit pe cel mai nou site de socializare / matrimoniale lansat in Romania --> www.Xmatrimoniale.ro ! Suntem o mare comunitate de femei si barbati de toate varstele. Ne vedem acolo, ciao!
www.Xmatrimoniale.ro
Allynna
rank 1
hmmm
Pe matrimoniale.ro sunt 5 barbati la o femeie...
eduardobr61
rank 1
Penpaland pen pals
Vă recomandăm https://www.penpaland.com intalni oameni on-line
Android:http://app.appsgeyser.com/Penpaland
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor