Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Sase tipologii masculine care nu sunt indicate pentru o legatura serioasa

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 20:00
4524 citiri
Sase tipologii masculine care nu sunt indicate pentru o legatura serioasa
teen problem

Iubirea poate fi oarba cateodata, dar e bine ca femeile sa stie ce tip de barbati merita ocolit. Dupa ce trece euforia de start si chimia dintre cei doi revine la cote normale, vine randul gandirii pragmatice si rationale asupra legaturii amoroase.

Conform Teen Problem, este bine ca proaspatul cuplu sa locuiasca minimum un an sub acelasi acoperis inainte de a lua decizia esentiala de a-si legaliza legatura. Iata de ce femeile trebuie sa tina cont ce tipologie de barbat nu este indicata a fi cautata, atunci cand ea are intentii serioase:

1. Barbatul care se comporta urat cu cei din jur - nu are importanta ce fel de oameni sunt cei pe care barbatul ii desconsidera, esential este ca respectul lui pentru semeni este limitat.

Indiferent ca-i vorba de mecanicul de la service sau de ospatarul de la restaurant, oamenii merita a fi tratati in mod egal si cu aceeasi unitate de masura. Ciudat este ca, mai intai, barbatul se comporta ca un gentleman, dupa care, treptat, iese la iveala adevarata sa fata.

2. Barbatul care nu sta bine cu partea financiara - din pacate, in ziua de astazi, majoritatea scandalurilor familiale izbucnesc din cauza banilor sau, mai bine spus, din cauza lipsei lor.

Nu are importanta daca barbatul are un salariu mic sau degete prea largi, acest tip nu este indicat pentru o familie care se vrea stabila. Pana la urma, fiecare familie are nevoie de resurse financiare solide pentru a putea supravietui.

3. Barbatul care nu isi sustine parerile proprii - daca acesta este de acord cu fiecare dorinta si cerinta a ta, fara a se impotrivi si a comenta deloc, trebuie sa te gandesti serios daca viitorul alaturi de el va fi pe masura asteptarilor tale.

Barbatii fara caracter sunt de ocolit, dar nu ai nevoie de unul care este tocmai opusul firii tale. Este bine sa existe un echilibru verbal in cuplu si fiecare sa-si mentina parerile, cu argumente mai mult sau mai putin solide. Important este sa nu se comporte ca un "yes man".

4. Fiul mamei - nicio femeie nu are nevoie de un barbat care nu poate lua o decizie de unul singur. Acest tip de barbat adesea isi imparteseste cele mai intime ganduri cu mama sa si nu cu sotia. Se asteapta, insa, ca jumatatea lui sa aiba grija de el, asa cum facea mama sa.

5. Barbatul care isi permite sa te umileasca in public - nu conteaza tema scandalului, ci atitudinea lui si faptul ca te jigneste in mod public. Aceasta arata ca el isi pierde usor controlul, pentru el fiind mai important sa dea drumul energiei negative decat sa-si pastreze cumpatul, expunandu-va in acest fel pe amandoi.

7. Barbatul care nu are un cerc de prieteni - stim cu totii ca nu conteaza cati prieteni are un om, ci calitatea acestora. Dar, daca partenerul tau nu are niciun prieten apropiat, este un semn ca are un caracter dificil, respingator pentru ceilalti.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#barbati cuplu tipologii, #tipologii masculine cuplu, #barbati nepotriviti casatorie , #cuplu