Amenajarea baii in stil scandinav

Advertorial
Joi, 02 Februarie 2017, ora 17:38
23088 citiri
Amenajarea baii in stil scandinav

Baia este una din incaperile cele mai importante in viata de zi cu zi. Fiind locul in care te revigorezi si te incarci cu forte noi, amenajarea baii e un aspect ce nu trebuie ratat atunci cand vine vorba de stabilirea unei directii generale de design intr-o casa.

Desi trecuta cu vederea in multe locuinte, aceasta camera e un loc important in casele nordice si e amenajata tinand cont de anumite reguli. In general, aceleasi trasaturi ale designului scandinav se mentin si in baie: crearea impresie de spatiu mare si aerisit, folosirea unui numar mic de obiecte de mobilier si asigurarea unui confort cat mai inalt. Daca esti in cautarea unor recomandari pentru a-ti amenaja baia in stil nordic te poti inspira din conceptele pe care ti le detaliem mai jos.

Asigura o iluminare corespunzatoare

Baia e unul din locurile din casa in care ai nevoie de cat mai multa lumina pentru a te machia corespunzator sau pentru alte activitati ce necesita atentia la detalii. Recomandarea noastra e sa iti incadrezi oglinda pentru fata in cel putin doua lampi sau spoturi asezata in stanga si in dreapta cu lumina echilibrata din punct de vedere al albului.

Uniformizeaza spatiile cu lumina folosind un corp radiant puternic aditional tinand cont si de amplasamentul cortinei de dus. Astfel de aplici, veioze si lampi gasesti la un magazin online de produse scandinave de unde poti achizitiona obiecte complementare stilului tau de amenajare interioara.

Fii atent la detalii

Desi stilul scandinav e caracterizat de folosirea unor putine obiecte si accesorii, acest lucru aduce dupa sine nu doar efectul unui spatiu aerisit ci si cateva dezavantaje. Un numar mic de accesorii pentru amenajari inseamna ca daca nu ai grija ca designul sa se incadreze in curentul scandinav poti pierde foarte usor impresia look-ului pe care doresti sa il obtii.

Accesorii din materiale caracteristice decorului nordic

Cateva linii generale pe care sa le urmezi atunci cand doresti sa folosesti produse de baie cu design scandinav sunt folosirea materialelor specifice sau a formei geometrice cat mai simple.

Portelanul, ceramica de diferite culori, marmura, cimentul impermeabil, inoxul, cuprul sau sticla sunt materialele caracteristice acestui curent de design. Efectul natural obtinut e definitoriu si isi are originile in popoarele nordice si iubirea pe care o au fata de elementele naturii. In afara de texturile naturale, formele geometrice sunt o idee cu care nu vei da gres pentru a avea look-ul dorit.

Desi sunt impatimiti ai saunelor decorate cu fibre lemnoase, nordicii nu folosesc acest material si cand vine vorba de bai. Un model de gresie in culori fade iti va asigura functioalitatea si aspectul clasic pentru un look impresionant. Tu ce schimbari vrei sa faci baii tale?

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#amenajare baie stil scandinavic, #decoratiuni interior stil scandinavic , #decoratiuni interioare