Aranjamente florale simple de primavara (Galerie foto)

Vineri, 08 Aprilie 2011, ora 16:52
3655 citiri
Aranjamente florale simple de primavara (Galerie foto)

E primavara (asa zice fata de la meteo) si cum sa o gusti mai bine decat spalandu-ti ochii in timp ce privesti un aranjament floral? Daca esti obligat sa stai mai mult pe acasa, fa-ti sederea cat mai placuta aranjand florile in vaza astfel incat sa tipe a primavara.

Aranjament din cale

Vasul trebuie sa fie alb si inalt, de preferinta cilindric. Tai calele astfel incat sa arate frumos in vaza si sa poata absorbi cu usurinta apa. Adauga apa si putin inalbitor, pentru a preveni acumularea bacteriilor. Astfel apa nu va incepe sa miroasa urat.

Aranjament din orhideea Cymbidium si frezie

Poti opta pentru o vaza mica, neagra, patrata. Nu taia florile prea mult, lasa-le mai inalte, astfel incat sa depaseasca lejer marginea vazei. Pune orhideea in mijlocul aranjamentului si apoi adauga restul plantelor imprejur. Astfel acestea vor pune in evidenta delicatetea orhideei. Poti folosi "bulgare de zapara", care este foarte decorativ si va face aranjamentul mai spectaculos.

Aranjament din trandafiri pitici

Vaza ar putea sa fie din sticla, inalta, cilindrica. Trebuie sa gasesti trandafiri diferiti. Unii deja infloriti, altii doar imbobociti, iar printre ei presari cateva frunze de Artemisia, care se va potrivi si mai bine daca trandafirii alesi sunt albi. Tulpinile trandafirilor trebuie sa aiba lungimi diferite, pentru a imbraca mai bine aranjamentul.

Aranjament din levantica si zambile

Alege un vas alb, mic, cilindric. Culoarea purpurie va oferi un plus de prospetime oricarui spatiu. Taie zambilele in 3 lungimi diferite, pentru a adauga amploare aranjamentului. Apoi adauga ici si colo cate un fir de levantica.

Aranjament cu Cynbidium

Acesta este cel mai simplu aranjament posibil. Iti trebuie doar o vaza mica, rotunda, in care pui o orhidee taiata foarte scurt. Simplitatea poate fi extrem de eleganta, ca sa nu mai vorbim de mirosul placut pe care il va emana floarea in incapere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#aranjamente florale , #decoratiuni interioare