Cum maschezi burlanul hotei

Miercuri, 01 Septembrie 2010, ora 15:55
18313 citiri
Cum maschezi burlanul hotei

Designerul nostru, Titi Alupoaei, iti da cele mai bune solutii la intrebarile tale. Vezi in continuare idei pentru mascarea burlanului hotei.

Pentru mascarea burlanului de hota, producatorii de mobilier propun un corp suspendat. Pe el se prinde hota, iar prin interior trece burlanul. Usa corpului corespunde cu restul mobilierul de bucatarie. Indiferent ca esti fabrica sau atelier cu doi muncitori, poti executa acest corp. Cam asa ar suna raspunsul oficial.

Si totusi?

Daca e atat de usor, de ce mai apare intrebarea? Simplu! Mai mult ca sigur ca e vorba de o situatie in care nu se mai poate monta un asemenea corp. In cadrul amenajarilor pe care le execut, eu amplasez gaura de burlan la cota ce imi va fi indicata de viitorul mobilier.

Realizand eu si amenajarea, si mobilierul, de multe ori reusesc sa maschez tubul. Dar sunt situatii in care gasesc gaura la cu totul alte cote.

De ce sa il ascunzi?

Pot face corpuri, corpulete, plinte etc. Sau? Vei fi socat, dar nu voi mai ascunde burlanul! Cu cat te chinui sa ascunzi, cu atat mai mult subliniezi asta.

Efortul devine comic si incarcat!

Ia incearca reversul: la burlanul deja existent, adauga unul sau chiar doua. Incolaceste-le, suceste-le si vei vedea ce iese! Hota devine o decoratiune ce atrage instantaneu privirile, fiind o declaratie directa. Seamana putin si a arta abstracta!

Credeti-ma, e probata! Rezultatul? Nimeni nu a comentat de traseul lung si inestetic al burlanului real, ci de ce sunt inca doua? Am fost intrebat chiar si daca hota are cumva... trei motoare? Ideea a fost acceptata.

Incearca si tu!

Articol publicat in revista Casa si gradina

Afla mai multe idei de decor de pe www.casa-gradina.ro.

Sursa: Revista Casa si gradina

Text: Titi Alupoaei

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#decoratiuni interioare, #amenajari interioare, #mascare burlan hota , #decoratiuni interioare