Cum sa-ti decorezi casa de Craciun in acest an

Advertorial
Vineri, 18 Decembrie 2020, ora 18:05
6431 citiri
Cum sa-ti decorezi casa de Craciun in acest an

Decoratiunile de Craciun sunt cel mai important factor pentru a incepe sezonul sarbatorilor de iarna, dar, asa cum v-ati putea astepta, decoratiunile pot deveni un pic coplesitoare. Intre diferite palete de culori si amestecul de stiluri de ornamente, puteti pierde esenta casei dvs. si poate parea mai degraba un magazin de Craciun, in loc de un camin cald si cochet. De aceea trebuie sa tii cont de cateva caracteristici ale stilului pentru a obtine o atmosfera confortabila, care sa nu piarda esenta de Craciun.

Decoratiuni de Craciun - oferte eMAG

Acest sezon poate fi unul inspirat pentru a decora si a incerca noi tendinte, deoarece decorul dureaza doar cateva saptamani, asa ca va invitam sa incercati diferite textile, imprimeuri, materiale si palete de culori in acest sezon. Pentru aceasta enumeram cateva sfaturi care va pot ajuta sa va luati ramas bun de la acest an in cel mai bun mod si sa primiti 2021 cu un stil minunat.

1. Definiti o paleta de culori

Stim ca probabil printre cutiile dvs. de ornamente si decoratiuni puteti gasi un amestec de culori nu foarte armonios, intre ornamente vechi, cadouri si tendinte care au trecut. Va recomandam insa sa definiti o paleta de culori si sa va luati ramas bun de la decoratiunile care nu se potrivesc cu aceasta. Acest sezon este asociat cu culori precum rosu si auriu sau albastru si argintiu, dar o optiune excelenta pentru a va decora spatiile si a crea ambiente confortabile este sa optati pentru culori putin mai neutre, cum ar fi maro, alb sau gri si amintiti-va ca la aceste palete de culori puteti adauga cateva accente de culori vii.

Decoratiuni Craciun

2. Detaliile conteaza

Cel mai important lucru atunci cand decorati de Craciun este sa va asigurati ca nu pierdeti stilul de decorare initial al spatiului dvs., deci daca spatiul dvs. este in mod normal destul de minimalist, o optiune excelenta este sa il pastrati asa, dar sa adaugati mici detalii care se refera la anotimp. Puteti opta pentru ornamente pentru perdele, mici casute luminoase sau cateva globuri pe un copac putin mai simplu si natural. Aceste lucruri vor integra spiritul de Craciun in spatiile voastre intr-un mod subtil.

3. Joaca-te cu covoarele

Sezonul de iarna este de obicei asociat cu frigul, deci poate fi o optiune excelenta pentru a te juca cu covoarele, oferind o nota diferita podelelor tale reci, care te vor ajuta sa te simti mai confortabil in propriul tau spatiu si sa accentuezi acel aer de Craciun. Puteti explora cu diferite materiale, texturi si chiar cu culori diferite. Amintiti-va ca puteti incerca mai multe covoare pentru a obtine un aspect mai complet.

Decoratiuni de Craciun

4. Nu uitati de perne si paturi

La fel ca si covoarele, paturile pot fi de un mare ajutor pentru a crea o atmosfera confortabila in timpul Craciunului si in restul anului. Puteti coordona modelele de pe paturi cu paleta de culori pe care ati definit-o sau le puteti folosi ca accente de culoare pe fotolii. Pernele pot fi o atingere distractiva cu figurile de Craciun sau pot fi intr-o singura culoare pentru a evidentia restul decoratiunilor.

5. Opteaza pentru lumina calda

Daca decideti sa utilizati sau nu luminile de Craciun, va recomandam sa le alegeti intr-un un ton cald. Aceasta temperatura a luminii va va ajuta sa creati o atmosfera confortabila. De asemenea, puteti schimba nuantele lampilor si veiozelor din casa pentru a creste aceasta senzatie de caldura cu tonuri de portocaliu si galben.

Decoratiuni Craciun - oferte eMAG

6. Umple-ti casa cu parfumuri

Lumanarile de Craciun sunt cunoscute pentru mirosurile lor sezoniere reprezentative, asa ca decorarea cu lumanari este o optiune excelenta. Daca preferati sa nu va jucati cu focul, puteti obtine acest sentiment cu arome sau cu ramuri mici de pin sau flori de sezon. Cel mai caracteristic miros al Craciunului este cel al unui brad natural, dar daca preferati brazii artificiali, exista posibilitatea de a agata globuri aromate care ii confera acea atingere speciala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian sunt acuzați că au bătut, violat și jefuit o austriacă de 58 de ani, de Crăciun, în 2023. În timpul audierii la tribunalul regional din Viena,...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#casa de craciun, #craciun, #decorare casa, #decorare casa craciun , #decoratiuni interioare