Energizeaza-ti casa cu Feng Shui

Marti, 13 Octombrie 2009, ora 18:39
11534 citiri
Energizeaza-ti casa cu Feng Shui

Feng Shui este, inainte de toate, un studiu privind orientarile si circulatia energiei, mai degraba decat un ghid de amenajari si decoratiuni. Un expert Feng Shui va da sfaturi adecvate atat pentru a echilibra designul casei voastre, dar si pentru a-l adapta principiilor acestei arte.

Carevox va da cateva idei pentru a va amenaja casa intr-un stil Feng Shui, astfel incat acest concept sa nu insemne doar susur de fantani in miniatura si sunete de clopotei agatati la usa.

Pentru ca energia sa curga libera in atmosfera casei, cuvintele cheie sunt evitarea haosului, aerisirea si curatenia regulata. Elimina tot ce este rupt, deteriorat sau nu utilizezi, inclusiv daca este vorba de cadouri sau obiecte care nu iti mai plac.

Incearca, pe cat posibil, sa eviti introducerea de oglinzi in fiecare camera, deoarece acestea deruteaza energia.

Folositi-va de lumea plantelor! Florile proaspete vor aduce vitalitate camerei in care le veti pune. In schimb, florile uscate nu sunt benefice pentru ca micsoreaza nivelul de energie si induce senzatia de "mort".

O atentie deosebita trebuie acordata zonei de intrare in casa. Este foarte important ca acesta incapere sa fie primitoare si luminoasa, astfel incat oamenii sa se simta fericiti atunci cand vin in casa voastra.

La intrare nu trebuie pusa nicio oglinda, deoarece aceasta ar induce ideea de "deranj", dand senzatia de aglomeratie.

In bucatarie nu trebuie alaturate aragazul, chiuveta si frigiderul, pentru a evita conflictele de elemente. Reprezentand foc si apa, aceste obiecte se opun. Alegeti dulapuri si rafturi cu marginile rotunjite pentru a evita "ruperea energiei".

Cosurile de fructe proaspete nu trebuie sa lipseasca din bucatarie, deoarece stimuleaza energia.

In camera de zi este bine sa aranjati scaunele sub forma de cerc, patrat sau octogon, pentru a da senzatia de armonie. Nu luati televizorul ca punct central al sufrageriei, deoarece riscati sa petreceti toate serile voastre aici.

Evitati plasarea canapelelor si scaunelor in spatele ferestrelor sau usilor. Covoarele ofera mult confort si ajuta in acelasi timp la evitarea stagnarii energiei, asa cum ar face o mocheta pusa dintr-un colt in altul.

Pentru a evita ruperea energiei pozitive, puneti o planta de apartament intr-un colt al camerei de zi sau pe un raft. Evitati obiectele care obosesc ochiul, precum margelele atarnate.

Un colt "de foc" va conferi mereu cea mai buna energie posibila. Daca nu aveti un semineu, puteti folosi lumanari, felinare sau lampi.

In dormitor este important sa nu aveti dezordine in spatiul de sub pat, pentru a evita stagnarea energiei. O data cu sosirea serii, trebuie sa tineti trase perdelele, care vor incetini trecerea energiei prin ferestre. In acest fel, va puteti odihni mai bine.

Nu este indicat sa tineti in dormitor o oglinda care se reflecta pe pat sau un televizor care va incuraja o "ruptura" in cuplu.

Baia trebuie sa fie intotdeauna uscata si cu un miros proaspat. Evitati in baie culori precum alb, albastru sau negru. Nu puneti aici fotografii cu cei dragi sau lucruri la care tineti, pentru ca inseamna o lipsa de respect.

La birou, nu este indicat sa lucrati cu spatele la usa sau fereastra. Evitati sa tineti teancurile de dosare pe rafturi suspendate.

Tineti plante la birou, pentru ca acestea vor absorbi undele emise de aparatele electrice.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#principii feng shui, #amenajari feng shui, #sfaturi feng shui , #decoratiuni interioare