Fa-ti un brad nonconformist, ca tine! (Galerie foto)

Luni, 24 Decembrie 2012, ora 10:34
12543 citiri
Fa-ti un brad nonconformist, ca tine! (Galerie foto)

In mod traditional, vanzatorii de brazi si ornamente de Craciun se bazeaza pe cateva nuante, in special verde si rosu. Totusi, daca iti pui imaginatia la munca, vei vedea ca in fiecare an poti veni cu o inovatie.

Iata la ce culori si aranjamente poti recurge anul acesta pentru a-ti decora sufrageria si bradul, potrivit Glo.msn:

Gandeste in roz. Daca nu pentru tine, macar pentru fetita ta. Daca ai copii mici, in special fete, nimic nu le va face mai fericite decat un brad roz. Poti sa cumperi unul din plastic alb si sa-l impodobesti in nuanta lor preferata, cu cateva globulete albastre, pentru a crea un contrast. Astfel, vei avea o explozie de culoare.

Poti alege albastrul la fel de bine, mai ales daca in casa ai nuante pamantii. Alege un bleu intens, vibrant, care sa-i dea camerei tale traditionale o turnura neasteptata. Culoarea care va sparge monotonia, ajutand si mai mult albastrul sa iasa in evidenta, este rosul.

Fii "verde" si alege niste nuante nebunesti, de verde-albastrui, metalice si cateva decoratiuni de un verde crud. Penele sunt optionale, bineinteles, dar sunt un plus valoros daca te simti aventuros.

Vrei sa te simti ca intr-un palat macar de sarbatori? Atunci decoreaza-ti camera cu auriu, amestecand o multime de texturi si modele. Cu cat sunt mai multe straturi de panglici, ingerasi, globuri si alte decoratiuni, cu atat impactul vizual va fi mai puternic. Pentru a nu incarca, poti face asta intr-un spatiu foarte simplu, cum ar fi scara interioara.

Purpuriul este cunoscut demult ca o culoare a regalitatii, asa ca orice casa va fi imbogatita atunci cand este decorata cu aceasta nuanta. Tonurile de ametist vor oferi un contrast, dar si eleganta, iar cele rosii un plus de caldura si veselie.

Daca pui laolalta decoratiuni in nuanta bronzului cu unele verzi, vei crea in casa o atmosfera calma, acestea fiind cele mai intalnite in natura, dar si eleganta. Aceasta idee se potriveste mai ales daca ai piese multe de mobilier din lemn, in nuane maronii sau neutre.

Te poti inspira si de la tropice atunci cand iti impodobesti bradul si chiar sa adaugi fructe in el, precum lamai, lime sau portocale. Nu te speria, caci nu va arata ca o sorcova, ci mai degraba, va fi un brad exotic.

Atunci cand vine vorba de masa si aranjarea ei, poti sa folosesti bleumarinul alaturi de argintiu, pentru a mentine un decor elegant, proaspat si vesel in acelasi timp, insa si stralucitor, de sarbatoare.

Daca in mod normal ai o atmosfera destul de anosta in casa si de sarbatori nu te poti hotari la o nuanta anume, atunci incearca sa creezi un curcubeu. Atat timp cat acesta este organizat, sufrageria ta nu va fi un amalgam de culori, asa ca nu ai de ce sa te temi. Amesteca albastru cu verde, roz si alte nuante presarate printre ele.

Daca vrei decoratii care sa se imbine cu ce ai deja in casa, dar fara sa fie prea mult, uita-te in jur si asigura-te ca bradul se asorteaza cu cateva detalii din incapere. De exemplu, acest brad este decorat cu albastru, fiind inspirat din nuanta aranjamentului de masa si a liniilor albastrui de pe draperii (chiar daca acestea au culoarea preponderenta maro).

Daca inauntrul tau ai ramas inca un copil si iti place rozul, dar nu vrei sa iti trasformi casa intr-un castel de papusi, alege un roz-piersica. Vei crea o atmosfera vesela, deschisa, pastrand in acelasi timp o nota de traditionalism.

Vrei ceva extrem de calm? Alege nuanta lavandei, care te va indemna la romantism liniste si pace de Craciun, cand vei lua masa cu cei dragi.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#decoratiuni Craciun nuante, #decor brad Craciun, #culori brad Craciun idei, #decoratiuni Craciun modele , #decoratiuni interioare