Idei de amenajare pentru un ambient de poveste la tine acasa

Advertorial
Miercuri, 09 Decembrie 2020, ora 18:08
8749 citiri
Idei de amenajare pentru un ambient de poveste la tine acasa

Modul in care alegem sa cream ambientul casei ne poate ajuta sa ne relaxam mai usor si sa fim mereu intr-un spatiu in care ne simtim confortabil si in siguranta. Daca lucrezi de acasa sau petreci mai mult timp in confortul propriului camin este important sa ai parte de un spatiu care sa te inspire si sa te stimuleze in mod pozitiv.

O sa descoperim impreuna cateva idei de amenajare care sa te ajute sa obtii un ambient cald si desprins din povesti. Pe Cozzy.ro gasesti una dintre cele mai variate game de articole pentru casa, decoratiuni, obiecte de iluminat si alte lucruri necesare intr-o casa.

Alegerea culorilor

Este important sa alegi scheme de culori cat mai armonioase si relaxante, daca iti doresti o atmosfera cat mai calda si primitoate. Poti opta pentru nuante pastelate de verde, albastru sau galben. Daca pentru mobilier si decoratiuni pastrezi aceiasi tonalitatea usoara a culorilor, atunci poti aduce mici accente de culoare prin alegerea unor draperii in diferite modele si nuante, cuverturi de pat sau covorase cu modele vintage sau geometrice, pentru un aspect modern. Echilibrul este cheia in orice tip de amenajare.

Corpuri de iluminat

Un cadru de poveste este cu usurinta creat cu ajutorul unor corpuri de iluminat bine alese. Pe Cozzy.ro gasesti o gama variata de lustre, aplice si lampe pentru orice stil de amenajare. In cazul nostru, este indicat sa te indrepti spre lustre de inspiratie vintage, felinare, dar si instalatii luminoase pe care le poti pune pe mobilier, in jurul patului sau cu care poti crea decoratiuni handmade originale.

Alegerea mobilierului

In ceea ce priveste mobilierul, pentru un cadru de poveste te poti orienta spre piese de mobilier in culori deschise, cum este crem sau alb, pe care le poti decora cu articole in culori vibrante pentru constrast sau in nuante metalice. De asemenea, poti alege mobilier de inspiratie vintage, cu aspect antichizat, care automat va crea un aer misterios si deosebit, in orice incapere. Pe Cozzy.ro ai acces la o serie de piese de mobilier vintage, in culori pastel sau din lemn masiv, in functie de preferinte si buget.

Decoratiuni pentru pereti

Poti alege un set de stickere de perete inspirate din povesti si desene animate pentru camera copilului. Un model 3D va fi de impact si va crea un spatiu feeric pentru dezvoltarea celui mic. Pentru living poti alege un tapet cu modele geometrice, clasice sau tablouri cu diferite imagini care invita la visare si relaxare, peisaje sau scene din lumi fantastice. Daca vrei sa creezi iluzia de spatiu mai mare, un mod ingenios este utilizarea de oglinzi pe care le poti decora cu rame vintage.

Rame si colaje foto

Daca este sa ne referim la decoratiuni pentru un ambient de poveste, amintirile si obiectele cu semnificatie personala joaca un rol important. Exista o serie de modele de rame foto tip colaj sau pe care le poti agata de perete. Poti pune in acestea fotografii de la evenimente importante de familie, cu copii sau cu alte persoane importante. Daca mergi mai mult spre un stil vintage, atunci ramele foto clasice, cu aspect antichizat sunt ideale de pus pe comode sau etajere in living si dormitor.

Poti crea cu usurinta un cadru de poveste la tine acasa, indiferent de ce stil de amenajare preferi, prin detalii sau accente de culoare, lumina sau forma. Pe Cozzy.ro gasesti tot ce ai nevoie pentru crearea unui ambient cald si primitor, de la mobilier si covoare la decoratiuni de perete si obiecte pentru baie.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#amenajare casa, #design casa, #design interior, #idei design interior , #decoratiuni interioare