Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Idei simple si ieftine pentru a-ti decora casa (Galerie foto)

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 07:42
37975 citiri
Idei simple si ieftine pentru a-ti decora casa (Galerie foto)

Vrei sa schimbi putin felul in care arata casa, dar nu ai foarte multi bani si nici timp la dispozitie pentru a face modificari majore? Nu-i nimic, pentru ca exista si modalitati necostisitoare prin care poti face acest lucru.

Iata cateva idei prin care sa-ti creezi un mediu nou, placut, confortabil si de bun gust cu putini bani, conform Real Simple:

In loc de masuta laterala, langa canapeaua din sufragerie, poti folosi un dulapior pe care sa asezi o lampa si sa pui in ea cateva carti si obiecte de suflet, pe care simti nevoia sa le rasfoiesti sau admiri la cafea. Aceasta este si utila si frumoasa.

Atarna farfurii colorate in cate o culoare pe un perete care ti se pare prea monoton. Chiar tu te poti juca cu pensula pe niste ceramica alba, simpla. Apoi atarna-le usor asimetric.

Improspateaza si lumineaza o camera cu niste scaune usoare de rachita, impodobite cu perne pufoase si vesele pe care vei sta, tu si prietenele venite la sueta, cat se poate de confortabil.

Opteaza pentru natural, pentru a incalzi atmosfera. Mai ales daca lemnul este frumos, nu are rost sa-l vopsesti, ci doar sa-l dai cu lac pentru protectie si stralucire.

Daca patul tau nu are tablie la cap, dar ti se pare ca ar arata mai bine asa, poti vopsi in culoarea patului un dreptunghi, care sa vina in completare.

Fa o galerie cu pozele preferate si gaseste un perete pe care sa le atarni. Locul acela te va face sa te simti foarte bine de fiecare data cand te uiti la el.

Pentru o seara romantica si nu numai, asaza pe o masuta lumanari aprinse, puse in suporturi de sticla. Aceasta priveliste te va relaxa imediat si te va face sa uiti de ziua grea care tocmai s-a incheiat.

Foloseste mobila in alte scopuri decat cele in care a fost ea initial creata. Ai un scaun in plus si ai nevoie de o noptiera? Nu te impiedica nimeni sa il folosesti ca atare.

Invioreza totul prin culori. Fa asta cu ajutorul unui covor, al tacamurilor sau a unor vaze de flori.

Expune-ti lucrurile preferate, fie ca este vorba o colectie adevarata sau nu. Gaseste un loc special, vizibil, si aranjeaza-le frumos, mandrindu-te cu ele.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#decoratiuni interioare ieftine idei, #decor interior idei simple, #decor interior modalitati ieftine, #sfaturi stil decorare apartament , #decoratiuni interioare